SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İl Başkanlığına Altuntaş Getirildi

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:01:22
İl Başkanlığına Altuntaş Getirildi
A- A+ PAYLAŞ

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Merkezi tarafından feshedilen BBP Malatya İl örgütünün başına Av. Sema Altuntaş getirildi. 

Atama kararı sonrası BBP Malatya İl Başkanlığı görevine başlayan Av. Selma Altuntaş, Genel Merkez tarafından görevin kendisine tevdi edildiğini belirterek, bundan mutluluk duyduğunu ifade etti. 7 Haziran Genel Seçimleri’nde Milli İttifak’ta BBP Malatya Milletvekili Adayı olarak çalıştığını belirten Altuntaş, “Büyük Birlik Partisi’nin rahmetli eski Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun hayatını kaybettiği uçak kazasınında sır perdesi halen aralanmadı. Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun davası için göreve talip olduk. Özellikle bir avukat olarak bir hukukçu olarak tüm bu olayların üzerine gitmeyi düşünüyorum” dedi.

BBP Malatya İl Başkanı olarak Malatya’daki tüm sorunlara da değineceklerini belirten Altuntaş, muhalefet partisi olarak oluşacak iktidar partisine de her zaman doğru yolu gösterme adına eleştiriler de bulunmaktan çekinmeyeceklerini söyledi. Altuntaş, görev değişikliğinin ise Büyük Birlik Partisi Malatya teşkilatına ve camiasına hayırlı olmasını diledi.

Geçtiğimiz günlerde BBP Genel Merkezi tarafından, Malatya BBP İl Başkanı İbrahim İşleyen ve yönetimi görevden alınarak fesi edilmişti. Bunun ardından ise İşleyen ve yönetim kurulu üyeleri topluca MHP’ye katılarak tepkilerini dile getirmişlerdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız