SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İl Daimi Encümeni Seçildi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Genel Meclisi toplantısında, gündemdeki maddeler görüşüldü. İl Özel İdaresi Müdürlüğü salonunda yapılan kasım ayı olağan ilk toplantısına, Bekir Çelik başkanlık etti.

İL DAİMİ ENCÜMENİ..
33'ü AKP'li, 7'si CHP'li, 3'ü MHP'li ve 1'i de Saadet Partili olmak üzere toplam 44 üyesi bulunan İl Genel Meclisi'nde, gelecek Kasım ayına kadar görev yapacak olan 5 kişilik İl Daimi Encümeni için seçim yapıldı.

Seçilen üyeler, ilçeleri ve aldıkları oy sayısı şöyle:

Abdurahman Atay (Merkez-40), Mustafa Geçgel (Doğanyol-40), Cahit Sarı (Doğanşehir-39), Hüseyin Erol (Pütürge-38) ve Ramazan Han (Battalgazi-37).

KOMİSYONLAR..
Toplantıda, İhtisas Komisyonu'na seçilenler de şunlar:

* Plan ve Bütçe Komisyonu: AKP'den Tacettin Ateş, Ahmet Eren, Mehmet Kızılaslan, Abdurrahman Kızıl, Kazım Çiçek, Yunus Kılıç, CHP'den Mustafa Mengüç,

* İmar ve Bayındırlık Komisyonu: AKP'den Hasan Demez, A.İhsan Topal, M.Sabri Cengiz, Kamil İnbaşı, Mehmet Dulkadir, İzzet Kalaycık, CHP'den Hüseyin Akşahin,

* İçişleri Komisyonu: AKP'den Ahmet Yılmaz, Mehmet İltir, Mehmet Şireci, Mehmet Dulkadir, CHP'den Hamit Kiraz,

* Eğitim, Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonu: AKP'den Mehmet Başer, Hasan Demez, Abdurrahman Doğan, Mehmet Aslan, CHP'den M.Sait Özoğlu,

* Çevre ve Sağlık Komisyonu: AKP'den Ö.Fatin Nalçacı, Mehmet Başer, Mahmut Ünver, İbrahim Kılıç, CHP'den Hasan Göbenli,

* Çeşitli İşler Komisyonu: AKP'den M.Sabri Cengiz, Osman Gültekin, Nuri Karataş, Nihat Arıkan, CHP'den Hamit Kiraz,

* Tarım ve Hayvancılık Komisyonu: AKP'den Mevlüt Vanlı, İzzet Kalaycık, Ramazan Bayram, Abdurrahman Kızıl, CHP'den Asım Saygılı,

* Sanayi ve Ticaret Komisyonu: AKP'den Ahmet Eren, Kasım Yaman, Mahmut Ünver, Kazım Çiçek, CHP'den Hasan Göbenli,

* AR-GE ve Mevzuat Komisyonu: AKP'den Mevlüt Vanlı, Mehmet İltir, A.İhsan Topal, Nihat Arıkan, CHP'den Mustafa Mengüç,

* Enerji Komisyonu: AKP'den Mehmet Aslan, Mehmet Şireci, İbrahim Kılıç, Kasım Yaman, CHP'den M.Sait Özoğlu.

BÜTÇE VE AB PROJELERİ..
İl Özel İdaresi Sekreterliği'nin 2007 yılı tahmini bütçesi 22 milyon YTL olarak, görüşülmek üzere komisyona havale edildi.

Toplantıda konuşan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Kazgan, Avrupa Birliği hibe projelerinden yararlanmak için 40 başvuru yapıldığını, bunlardan 31'inin ön incelemeden geçtiğini söyledi. Kazgan, Özel İdare Müdürlüğü olarak da 13 proje sunduklarını, 11'inin ön incelemeden geçtiğini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız