SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İl Ekonomisine Büyük Zarar'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Şevket Keskin, kayısıdaki don zararının tüm Malatya ekonomisini etkilediğini söyledi.

Darende Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Kasım Gücük ve yönetim kurulu üyeleri ESOB Başkanı Keskin'i ziyaret etti.

Tüm odalara olduğu gibi Darende Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın da her zaman yanında olduklarını ve odanın ve ilçe esnafının sorunlarının çözümü için her türlü desteği vereceklerini belirten Keskin, Darende ilçesindeki kayısılara da don vurmasını üzüntüyle öğrendiklerini ifade etti.

Keskin, kayısının Malatya'da sosyal paylaşımı sağlayan ve sadece Malatya'nın değil bölge illerinin de gelirinden yararlandığı bir ürün olduğunu, don olayının il ekonomisine büyük zarar verdiğini kaydetti.

Darende Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Kasım Gücük ise kendilerine verdiği destekten dolayı ESOB Başkanı Keskin'e teşekkür etti.

Gücük, günün anısına Keskin'e bir tablo hediye etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız