SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İl Genel Meclisi Kapanacak"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:14:06
A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Bülent Tüfekçi, Malatya’nın büyükşehir olması ile birlikte kapanacak olan İl Genel Meclisi'ni ziyaret ederek, verilen hizmet ve yapılan çalışmalar için teşekkür etti. 

Tüfenkçi, beraberinde İl Başkan Yardımcısı Murat Turgut, AKP Gençlik Kolları Başkanı Murat Göçmez ve beraberindeki partililerle birlikte İl Genel Meclis Başkanı Naci Şavata'yı ziyaret etti.

"Malatya’nın büyükşehir olması ile birlikte, İl Genel Meclisi kapanacak" diyen Tüfenkçi, "Burada emek veren arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Malatya’nın sorunlarını yakından takip ettiler. AK Parti döneminde halkın bütün kesimine hizmet gitti. Malatya’nın büyükşehir olması ile birlikte İl Genel Meclisi kapatılacak. Mecliste partimizi temsil eden arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Tabi yasa meclisten geçtikten sonra yasayı ayrıntılı bir şekilde değerlendireceğiz. Malatya İl Genel Meclis üyesi olan arkadaşlarımız Malatya’nın ilçelerine, köylerine, mahallelerine güzel hizmetler yaptı. Meclisin kapanması ile boşa çıkan arkadaşlarımıza görev vereceğiz. İnşallah daha farklı bir Malatya ile hizmete devam edilecek" ifadelerini kullandı.

İl Genel Meclis Başkanı Şavata da, "Meclisin kapanması ile birlikte hizmete devam edeceğiz. AK Parti İl Başkanımız en az bizim kadar Malatya’nın meselelerini biliyor. Meclisimiz hizmet konusunda ortak çalışmalar yaptı. Muhalefet parti üyeleri ile birlikte ortak çalışmalarımız oldu. İl Genel Meclisi, büyükşehir olunması ile birlikte kapanacak, ama partimize olan hizmetlerimiz devam edecek. Bu süre içinde partim bana ne görev verirse versin görevden kaçmayacağız. Hizmet istenmez verilir düsturu ile her türlü göreve hazır olduğumuzu ve emirlerinizde olduğumuzu bildiriyorum" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız