SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İl Genel Meclisi Toplandı

A- A+ PAYLAŞ
Malatya İl Genel Meclisi'nde yapılan toplantıda, meclis denetleme komisyonu üyelerinin seçimleri yapıldı. Toplantıda ayrıca İl Genel Meclisi salonunda yapılan etkinliklerden alınacak fiyatlar ve çeşitli konular görüşüldü. 
 
TEK FİYAT 150 TL KABUL EDİLDİ
 
Seçimlerde, Rıza Sinanoğlu, Hasan Gögüs, Mehmet Akdeniz, Fikret Kabadayı ve Battal Paşahan, meclis denetleme komisyonu üyeliklerine seçilirken, salonda yapılacak etkinlikler için ise tek fiyat olarak 150 TL ücret alınması kabul edildi. Bu fiyatın komisyon raporunda, yarım güne kadar 250 TL, tam gün ise 500 TL ücret alınması istenmişti. 
 
AVUKATA YÜZDE 10  ARTIŞ
 
Topantıda, İl Özel İdaresi avukatının taban 2 bin TL aylık maaş ücretinin yüzde 25 arttırılması istenmesine rağmen, enflasyon oranı olan yüzde 10 arttırım yapılmasına karar verildi. Köy ve mezralara içme ve sulama suyu için sondaj vurulması tekliflerinin de ele alındığı toplantıda, tekliflerin bazıları kabul edilirken, bazıları da komisyonda görüşülmek üzere havale edildi. 
 
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları mütevelli heyetinde görev alacak hayırsever kişilerin seçimi de yapıldı. 
 
Yapılan seçim sonucunda, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları mütevelli heyetinde görev alacak hayırsever kişiler şöyle belirlendi: 
 
Merkez: Erdoğan Timuçin ve Mevlüt Çilesiz
Akçadağ ilçesi: Metehan Güde, Hüseyin Taştan ve Arif Tutal 
Arapgir ilçesi: Vahap Kızılbağlı ve Veysel Başaran
Arguvan ilçesi: Kemal Ünsal, Mehmet Eliaçık ve Vahap Aslan
Battalgazi ilçesi: Remzi Harputluoğlu, Şahin Yağmur ve Hacı Belede
Darende ilçesi: Dursun Karakaya, Osman Bedir ve Vahap Altundemir 
Doğanşehir ilçesi: Adem Asdemir, Okan Tanışık
Doğanyol ilçesi: Adıgüzel Karademir, Hasan Tokay ve Ömer Çakmak 
Hekimhan ilçesi. Hulusi Deniz, Kenan Temel ve Galip Demir 
Kale ilçesi: Remzi Gündoğdu, Cemil Fırat ve Murat Karakuş 
Kuluncak ilçesi: Turan Eser, Yusuf Kavak ve Hüseyin Gürkan
Pütürge ilçesi: Sebahattin Çetinkaya, Osman Hisar ve Abbas Özaydın
Yazıhan ilçesi: Mehmet Beyaz, Kemal Dursun ve Sadık Açıkgöz
Yeşilyurt ilçesi: Adem Özarslan ve Hacı Canlı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız