SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İl Müdürü Başarılı Sporcuları Kutladı

0
Güncellendi - 2018-01-21 22:01:06
İl Müdürü Başarılı Sporcuları Kutladı
A- A+ PAYLAŞ

Antalya’da düzenlenen Avrupa Uluslararası Antalya Açık Muay Thai Kupasında Malatyalı sporcular, altı bronz madalya kazandı. Başarılı sporcular, antrenörleriyle birlikte Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı’yı ziyaret etti.

Avrupa Muay Thai Federasyonu (EMF) ve Türkiye Muay Thai Federasyonu tarafından Antalya’da düzenlenen, Avrupa Uluslararası Antalya Açık Muay Thai Kupasında Malatyalı sporcular altı bronz madalya kazandı.

Sporcular ve antrenörleri, Avrupa Uluslararası Antalya Açık Muay Thai Kupasında elde ettikleri başarı nedeniyle Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı’yı ziyaret etti.

MHK Doğu Anadolu Başkanı Vahap Köseman, antrenör Ramazan Yavuz ve sporcular, İl Müdürü Fındıklı’ya kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür ederek, tablo hediye etti.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, başarılı sporcuları ve antrenörlerini tebrik ederek, “Antalya Spor Salonunda düzenlenen Avrupa Uluslararası Antalya Açık Muay Thai Kupasında aralarında Türkiye, İran, Irak, Ukrayna, Polonya gibi 15 ülkeden 495 sporcunun yarıştığı şampiyonada dereceye girmek için kıyasıya mücadele eden ve 6 adet bronz madalya alan sporcularımız Eda Keskin, Fatmanur Özkaya, Haydar Harun Altun, Ahmet Gün, Fadime Gül, Taha Hüseyin Barlık’ı ve antrenörlerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum’’ dedi.

Fındıklı, sporculara çeşitli sportif malzemeler hediye etti.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız