SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İl Seçim Müdürü Açığa Alındı

0
Güncellendi - 2017-02-02 18:53:04
İl Seçim Müdürü Açığa Alındı
A- A+ PAYLAŞ

Yüksek Seçim Kurulu Malatya İl Seçim Müdürü Gürsel Dursun, sosyal medya hesabından CHP lideri Kemal Klıçdaroğlu’na ilişkin olarak ‘Kılıçdaroğlu’nun başı için evet’ paylaşımı sonrası açığa alındı.

Sosyal medyada büyük tepki alan ve paylaşımı silen Dursun, hakkında Yüksek Seçim Kurulu soruşturma başlatmıştı. Paylaşımı 12 yaşındaki çocuğunun yaptığını iddia eden Gürsel Dursun, açığa alındı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’da, sosyal medya hesabından, Avukat olduğu bildirilen tanıdığı Mehmet Ali Köroğlu'nun ‘Malatya seçim müdürü Kılıçdaroğlu’nun başı için ‘evet’ istemiş. Sana ne desek boş, seni o göreve getirenlere yazıklar olsun’ mesajını paylaştı.

CHP İl Başkanı Enver Kiraz ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek, özür dileyen Dursun’un sosyal medya hesabında, “Vallahi evet, billahi evet, tallahi evet. Kılıçdaroğlu'nun başı için, fakir fukaranın aşı için, anaların gözyaşı için, şehitlerin naaşı için" ifadeleri yer almıştı.

Dursun, sosyal medya hesabında daha sonra” Sosyal medyada gündemde olan paylaşımımı haberlerden bende yeni öğrenmiş bulunmaktayım. Mobil uygulamadan ana sayfamdaki bir gönderi reşit olmayan çocuğum tarafımdan paylaşılmıştır. Söz konusu paylaşımla herhangi bir ilgim yoktur. 30 yıldır demokratik bir şekilde görevimi yürüttüğümü tim siyasi partiler ve Malatya kamuoyu bilir. Bu paylaşımla öncelikle Sayın Genel Başkan başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızdan özür diliyorum. Kamuoyuna saygılarımla bildiririm” mesajını paylaştı.

Dursun hakkında CHP’den herhangi bir suç duyurusunda bulunulmadığı öğrenildi.

Yeni Malatya Gazetesi - Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

20 yorum yapılmış

  • cengiz (7 yıl önce)
    Keşke mudurbey çocuğu ortaya atmasaydi..talihsiz bir açıklama deyip özür dilemesi yeterli olurdu..devlet memurlarinin fikirlerini beyan ederken 40 defa düşünmesi gerekir..hiç yoktan işini tehlikeye atmaması gerekir..
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhammeet (7 yıl önce)
    Hangimiz çocukların elinden telefonu alabiliyor tarafsız olalım yargısız infaz günahtır
    0
    0
    Yanıtla
  • yazik (7 yıl önce)
    cocuga suc atmis 18 yasindan kucuklerin sosyal medya kullanimi yasak. halki kin nefret sucu islemis yazanda paylasanda. aile sosyal politikalar bakanligi cocugu rehabilite etmeli.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (7 yıl önce)
    ANLAYANLARA, YORUMSUZ... Atatürk, Siyasal Bilgiler Fakültesi’nin öğrenci yemekhanesinde kolalı beyaz masa örtüleri ve porselen yemek takımlarının kullanılmasını, hizmetin siyah takım elbiseli, papyonlu ve beyaz eldivenli garsonlarca yapılmasını istiyor. “Çünkü” diyor: “bunlar yarın kaymakam, vali, büyükelçi olacaklar. Devleti temsil edecekler. Kişilikleri ve özgüvenleri gelişsin.” O bir devlet kurucusuydu. Devletin değerini çok iyi biliyordu!.. * * * Özal Başbakanlığının en debdebeli, en güçlü döneminde Malatya’da bir miting düzenliyor. Partinin miting otobüsü Malatya meydanına geliyor. Özal otobüsün Üzerine çıkıp konuşacak. Protokol gereği kendisini karşılayan Malatya Valisi Naim Cömertoğlu’na direktif veriyor: "Gel sen de çık otobüsün üzerine benimle..”Valinin "Efendim ben devletin valisiyim, orada bulunmam uygun kaçmaz" demesi hiçbir işe yaramıyor ve Başbakanla birlikte otobüsün üzerine çıkmak zorunda kalıyor. Meydandakiler otobüsün üzerindeki kalabalığın arasından boyu kısa olan Özal’ı göremeyince, "çök, çök, çök" diye bağırmaya başlıyorlar. Özal yanında duran Bakanlardan Hüsnü Doğan’a "Sen çömel bakalım Hüsnü" diyor. Mikrofon elinde, bu sözleri herkes duyuyor. Doğan yere çömeliyor. Sonra diğerleri de çömeliyor. Ayakta yalnız Özal ve Vali kalıyor. Özal bu kez Vali Naim Cömertoğlu’na sesleniyor. Elinde mikrofon var, kendisine özgü umursamazlıkla söylediği bu sözleri binlerce insan duyuyor; "Vali Bey. Sen de çök. Çömel şuraya." Vali Bey'den gelen ve Malatya meydanına mikrofondan yankılanan ses aynen şöyle: "Sayın Başbakanım, ben devletin valisiyim. Vali çökmez, vali çömelmez. Vali çökerse devlet çökmüş olur. İzin verirseniz ben aşağıya ineyim..." Bu sözleri duyan Özal çok bozuluyor ama renk ver­miyor. Ancak Valinin bu sözleri duyulunca meydandaki kalabalıktan İnanılmaz bir alkış kopuyor. Vali Naim Cömertoğlu. boynuna "şeref madalyası" takmış olarak aşağıya İniyor. Bu olay, Vali Beyin bu onurlu davranışı, o günlerde gazetelerde yer buluyor, ancak bir süre sonra merkeze alınıyor, sonra da emekli oluyor. Devletin saygınlığını kişisel çıkarının üstünde tutan, Atatürk’ün arzuladığı Türkiye Cumhuriyet’inin valisi!..
    0
    0
    Yanıtla
  • Arkadaş bayağı sallamissin..ben şimdiye kadar böyle bişey duymadım..araştırdım gormedim de..ne özal böyle bişey der..ne de vali buna cesaret edebilir..bu abartılı uydurma bir yazı..gerçekle alakası yok..sende inanmissin..
    0
    0
    Yanıtla
  • Alper (7 yıl önce)
    Oyle seyler yaziyodunuzki mudur beyi tanimadan yargiliyosunuz yok daha iyi yerlere gelir falan ayip tir gunahtir ne desin adam cocugunun yaptigini soyluyo ozur diliyor fakat yillardir gorevini adaletle yapmis bu insan bukadarmi kolay harcanir malatyaya katkida bulunmus hemserimiz bizlerinde cocuklari var ellerinde telefonu alamiyoruz eminim sizde Boyle birsey yasasaniz sizde durumu anlardiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • ali demir (7 yıl önce)
    maalasef siyasetin 2008 den sonra kalitesi düştü.hükümete yakın olan kamu da çalışanların özellikle kıblesi belli değil.Dün zaman gazetesi ne abone olanlar okullarına çoçuklarını gönderenler bugun küfür edeiyor.hiç mü yüzünüz kızarmıyor...
    0
    0
    Yanıtla
  • dursun (7 yıl önce)
    belki müdür beyin paylaşımı hoş olmamış ama bu işi çok abartılar gürsel beyi 20 yıldan beri tanırım ilçemizdede görev yaptı iyi bir insan bu ülkede devlete millete bayrağa dine küfür eden binlerce insan varken,şehide dahi şehit diyemeyen teröre terör diyemeyen insanlar varken bu paylaşımdan dolayı açığa almak hoş değil en kısa sürede görevine döner inşaalah başarılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman (7 yıl önce)
    Nereye evriliyor güzelim ülkem ve ülkem insanı karpuz gibi ayristirildi resmen
    0
    0
    Yanıtla
  • muse (7 yıl önce)
    Yakinda,buna,iyi,bir,makam,ve,madalya,verirler Benim,bildigim,devlet,memuru,tarafsiz,olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat Tek (7 yıl önce)
    yakin da daha iyi bir yere atarlar merak etmeyin.. Biraz millet unutsun 3-5 ay sonra siz gorun :)
    0
    0
    Yanıtla
  • aynen katiliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Alper (7 yıl önce)
    Mudurumu sahsen tanirim kendisi kesinlikle tarafsiz adil bir insandir butur durumlar herkesin basina gelebilir ama icunizdeki kan emiciler hemen ayaklanmissiniz insaAllah doner gorevine mudurum
    0
    0
    Yanıtla
  • Zeki (7 yıl önce)
    Adam devrin şartlarına uymayı abartmış...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (7 yıl önce)
    Iyi olmuş başkanlığa hayır. Vatanımızın bölünmezliği i'in evet.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dr cengiz (7 yıl önce)
    Geri alirlar merak etmeyin terfi bile eder tez zamanda
    0
    0
    Yanıtla
  • Gedikli mısdo (7 yıl önce)
    Kuzenim yazmış deseydin sıkıntı olmazdı :-)
    0
    0
    Yanıtla
  • MalatyaPlatformu. (7 yıl önce)
    Ohhh Ciğerimiz Soğudu Resmen. . .
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu ne kin kardeşim..nasıl bir cigerin var bilmem ama..iyi bir kalbin olmadığı kesin..
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (7 yıl önce)
    Ben CHP geleneğinde gelen biriyim önce özal'a daha sonra Erdoğan'a oy verdim .Kılıçdaroğlu veya Erdoğan olsun bu tarz hakaret edilmesine ayıplıyorum . çok savdığım Malatya maçlarına küfür yüzünde gitmiyorum . küfür hareket aciz çaresiz bilgisiz insansıların baş vuracağı bir yöntemdir
    0
    0
    Yanıtla