SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İl Spor Merkezi Açılacak

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 05-18 yaş grubundaki çocuk ve gençlerin spor yapabilmelerini sağlamak amacıyla İl Spor Merkezleri açılıp, kurslar düzenleneceği bildirildi.

Konuya ilişkin olarak Vali Yardımcısı Orhan Çiftçi imzasıyla yapılan açıklama şöyle:

"İlgi genelge uyarınca her yıl olduğu gibi bu yılda ilimizde İl Spor Merkezleri açılacaktır. 05 – 18 yaş grubu bütün çocuk ve gençlerimizin bu merkezlere kayıt işlemleri 12 Mayıs 2008 tarihinde itibaren başlamış olup kurslar 20 Mayıs 2008 tarihinde başlayacaktır.

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü’nün 70’nci Kuruluş Yıldönümü olan 29 Haziran 2008 tarihinde saat 11.00’de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Atatürk Spor salonunda yapılacak tüm spor branşları ve sporcuların katılacağı bir seromoni yapılacaktır."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız