SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İl Tarım'a Yeni Müdür Vekili

0
Güncellendi - 2017-01-19 20:50:17
İl Tarım'a Yeni Müdür Vekili
A- A+ PAYLAŞ

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdür vekili Tahir Macit, göreve başlaması münasebeti ile Vali Mustafa Toprak’ı makamında ziyaret etti.

Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümünden mezun olduktan sonra Malatya Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü bünyesinde uzun süre Mühendis ve Müdür vekilliği görevinde bulunan İl Müdür vekili Macit, İnönü Üniversitesi Battalgazi Meslek Yüksek Okulu Bahçe Ziraatı ve Sera - Süs Bitkileri Bölümlerinde de öğretim görevlisi olarak görev aldı.

Kayısı Araştırma İstasyonu Müdürlüğü emrinde Müdür Yardımcısı olarak görev yapmakta iken Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının 16 Ocak 2017 tarihli görevlendirmesi ile Malatya Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdür vekili olarak atandı.

Halen Erciyes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümünde Yüksek lisans yapmakta olan ve zirai konularda birçok yayını bulunan İl Müdür vekili Macit, Vali Toprak’ı makamında ziyaretinde bu gün itibari ile göreve başladığını belirterek kendisini kabullerinden dolayı teşekkür etti.

İl Müdür vekili Macit, Vali Toprak’ın himayelerinde, emir ve direktifleri doğrultusunda görevini en iyi şekilde yerine getirmek için tüm gayret ve çabayı göstereceğini ifade etti.

Vali Toprak da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İl Müdür Vekili Macit’e hayırlı olsun temennilerini iletip görevinde başarılar dilerken, görevini en iyi şekilde yapacağına olan inancını belirterek genç çiftçi, kadın çiftçi, alternatif ürün yetiştiriciliği projeleri ve çiftçi eğitimleri konularına da ayrı bir önem ve ağırlık vermesini istedi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü görevine, Ali Selvi'nin FETÖ/PDY suçlamasıyla görevden alınması üzerine, müdür yardımcısı Zülküf Yıldırımoğlu bir süre önce vekaleten getirilmişti.

Bülten- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • SelahTtin (7 yıl önce)
    Yürübe müdürüm allah nazardan esirgesin yolun açık olsun sayın cumhurbaşkanimizinda arkasından konuşuyorlar ama kervan yürüyor
    0
    0
    Yanıtla
  • SelahTtin (7 yıl önce)
    Kim bu ali Tahir Macit i nekadar tanıyor Tahir Macit in ülkemizin en donanımlı en bilgili mühendislerden biri olduğunu ve hiç bir torpili olmadan bu kurumun her kademesinde başarıyla çalışmış son derece dürüst namuslu ahlaklı birine nasıl utanmadan böyle bir yorum yapar. Nedir bu hainlik nedir bu kıskanclik nedir bu laubalilik böyle bir yorumu kınıyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Mesut (7 yıl önce)
    Malatyamızda özellikle bağcılık konusunda ilerleme yapmış bir isim. Hayırlı olsun,Allah utandırmasın.
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (7 yıl önce)
    hey gibi güzel malatyam hey
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (7 yıl önce)
    Devlet ve Devlet Ciddiyeti hiç bir dönemde bu kadar gayri ciddi olmamıştı.Müdür bey Büyükşehir Malatya Tarım İl müdürü olmuş Devletin Malatya da ki yegane temsilcisi Vali beyin makamında ve gömleğinin yakası iliksiz kravat takmış okul kaçkını lise öğrencileri gibi.Bu insanlarla yönetil Malatya sen hak etmiyorsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali bey yönetilmek kelimesini biraz eksik anlamissiniz. Tek bir düğme iliği ile insanları yargılamak , yönetmek sıfatını düğme iliği yok diye bir insanda eksik görmek ne zamandan beri müdürlük gibi ciddi bir görevi gayri ciddi yapiyor?
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (7 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Bunu söyleyen kişi Tahir Bey'in bilgi birikimi, mesleki donanımı ve yönetimdeki tecrübelerinden haberi olmayan bir kişidir.İnsanın bilmediği konularda kendi çapında yorum yapmasıda dünyanın en kolay işi sizde bunu yapmışsınız.Yönetim alanında bir tecrübeniz olmadığını göstere göstere.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hilmi YUMRUTEPE (7 yıl önce)
    Mesleğini severek ve devletin malını kendi malından üstün tutarak görevini en iyi şekilde yürüteceğine inanarak üstün başarılarını ve yeni projeler üretmesini Rabbimden niyaz eder görevinde başarılar diler saygılar ve sevgiler sunarım.
    0
    0
    Yanıtla
  • KADİR KILIÇ (7 yıl önce)
    Tarımı bilen hayvancılığı bilen bahçeyi bilen konunun gerçek sahibi hayırlı olsun Allah utandırmasın tebrikler...Doğanşehir kadir kılıç...
    0
    0
    Yanıtla
  • Cevabım Ali Beye: Müdür Beyin vali karşısında takım elbisesinin içindeki gömleğin iliksiz olmasını saygısızlık olarak görmüşsünüz fakat İl Müdürüne lise kaçkını demişsinsiniz bu nasıl bir tezattır bize ve açıklar mısınız?
    0
    0
    Yanıtla
  • Selçuk (7 yıl önce)
    Yeni görevinizde başarılar diliyorum. Banazınız Kuryş Cinsi üzümü ile ilgili çalışma yapılmasını öneririm.
    0
    0
    Yanıtla
  • vahapcanak (7 yıl önce)
    Malatya adına kazanim olmuş meselgine bağlı başarılı bir insan hemşehrim olması vesilesiyle de ayrica gurur duydum yeni görevinde başarılar diliyorum..
    0
    0
    Yanıtla