SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İl Tarım'da TİD Toplantısı

0
Güncellendi - 2016-11-28 01:25:15
İl Tarım'da TİD Toplantısı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da işletme bazlı çalışma modeli olan Tarımsal İşletme Danışmanlık'a (TİD) geçilmesi kararıyla ilgili toplantı yapıldı.

Malatya İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının, taşra teşkilatının daha etkin ve verimli çalışma yürütmesi amacıyla İşletme Bazlı yeni bir çalışma modeli olan ‘Tarımsal İşletme Danışmanlık'a (TİD) geçilmesi kararına ilişkin toplantı yapıldı. Toplantıda, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Hayvancılık Genel Müdürlüğünde görevli Veteriner Hekim Halim Uzun tarafından, İşletme Bazlı yeni modelde çalışacak personelin eğitim ve yayım, hayvan sağlığı ve üretimi, bitki sağlığı ve üretimi, desteklemeler ve kontrolü, istatistik ve veri güncelleme konularında bilgiler verildi.

İl Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan toplantıya İl Müdür Vekili Zülküf Yıldırımoğlu, İl Müdür Yardımcıları Abdulmecid Yaşa ve Ahmet Turan Karaca ile İl Müdürlüğü Şube Müdürleri, İlçe Müdürleri Ziraat Mühendisleri ve veteriner hekimler katıldı.

Yaklaşık 1.5 saat süren toplantıda Toplantıya personel de konu ile ilgili sorun ve önerilerini ilgililere iletti.

iha

MALATYA İL GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜNDE TİD TOPLANTISI (İHA/MALATYA-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız