SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Aramıza İhanetçileri Almayacağız"

0
Güncellendi - 2016-07-22 06:44:35
A- A+ PAYLAŞ

Silahlı Kuvvetler bünyesindeki Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensubu oldukları bildirilen bir grubun, 15 Temmuz gecesi başlattıkları ve başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişimine karşı, Malatya'daki vatandaşlar Hükümet Meydanı'nda demokrasi nöbetini sürdürüyor.

Çarşamba gecesi de Malatya Valiliği önündeki Hükümet Meydanı'nda toplanan ve ellerinde Türk bayrakları ve dövizler taşıyan binlerce kişi, "Dik dur eğilme, bu millet seninle" ve "Vatan sana canım feda" şeklinde sloganlar attı.

Meydanda oluşturulan platformda, darbe girişimini engellemeye yönelik yoğun çabalarıyla öne çıkan Malatya Valisi Mustafa Toprak da vatandaşlara hitabederek, demokrasiye sahip çıktıkları için teşekkürlerini bildirdi. Platformda Vali Toprak'la birlikte Emniyet Müdürü Ömer Urhal, İl Jandarma Komutanı Albay Şerafettin Yılmaz, AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı da yeraldı.

Vali burada yaptığı konuşmada, Bakanlar Kurulu'nun aldığı kararlara da değinerek, "Bugün burada 15 Temmuz'da milletin iradesine, devletin bekasına ve güvenliğine kasteden hainlere karşı çok önemli kararlar alındı. Bu kararlar çerçevesinde bir taraftan sizlerin iradesiyle hep birlikte geleceğe bir ve bütün olarak ama sizlerin ve devletimizin bütünlüğüyle çok daha güzel şeyler yaşayacağız inşallah. Aramıza hiçbir zaman ihanetçileri, bölücüleri almayacağız." dedi.

Vali Toprak, meydanda vatandaşlarla birlikte oldukları, platformda konuştukları fotoğrafları, sosyal medya hesabından "Malatya Meydanında büyük bir katılım ve coşku içerisinde gerçekleştirilen"Milli İrade Nöbeti"nde vatandaşlarımızla.." notuyla paylaştı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın, belediyedeki bir toplantısı nedeniyle, fotoğrafta yeralamadığı öğrenildi.

Bu arada, meydandaki platformda, genç bir çiftin nikahları da Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat tarafından kıyıldı.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi- AA

vali1ü

 

vali2

vali3

vali5

vali4

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız