SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İlaç Gibi Geldi..'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Ömeroviç, Altay galibiyetini yorumladı ve "ilaç gibi geldiğini" söyledi. Altay hocası Feyyaz Uçar ise yenilgiyi haketmediklerini belirterek, "Bizim maçlarımız genelde böyle geçiyor"dedi.

"İLAÇ GİBİ GELDİ.."
Malatyaspor Teknik Direktörü Fahrettin Ömeroviç, düzenlediği basın toplantısında, galibiyetten dolayı memnun olduklarını söyledi.

Ömeroviç şöyle konuştu:

“Kazandığımız için mutluyuz. Bu tip maçlarda iyi oyun beklemek zor. Rakibimize pozisyon verdik. Kazanmak zorundaydık, kazandık. Verdikleri mücadele dolayısıyla bütün oyuncularımı kutluyorum. Bundan sonraki maçlarda yeteri kadar puan toplayıp oyuna dönmemiz gerekir. Altay ve Kartal maçlarında görüldü ki gergin başladık. İlk 15-20 dakika Altay bizden daha iyiydi, bir gol bulsa maç bizim için daha zor olacaktı.”

Ömerovic, bir soru üzerine gerek Kartal gerek Altay maçında 2-0 öne geçince defansa ağırlık verdiklerini anlatıp “2-0 sonrası aynı şekilde güçlü olmamız gerekirdi. Pozisyon olarak rahat değildik. Bir an evvel kazanmak zorundaydık. Bu maçlar ilaç gibi geldi” dedi.

Ömeroviç, takımdan ayrılan ve Malatyaspor’un antrenmana katılmadığını noterle tespit ettirdiği Tayfun Emre ile ilgili bir soruya, bunun yönetimle ilgili bir konu olduğunu, oradan izin alıp dönmediğini belirtip “Kalan oyuncularla yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Ömeroviç, bir gazetecinin “sizce Mehmet Albayrak formayı hak ediyor mu?” sorusuna “İsimler üzerinde durmak yanlış olur. Futbolcuları suçlayamam” karşılığını verdi.

"SON VURUŞTA BAŞARISIZIZ"
Altay Teknik Direktörü Feyyaz Uçar ise maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, oynadıkları futbola karşın hak etmedikleri bir sonuç aldıklarını söyledi.

Uçar “Maça iyi başladık. Yeteri kadar şans yakaladık. Maçın başında 2 topumuz direkten döndü. Sonra Malatyaspor etkili oldu. İkinci yarıda da bir şutumuz direkten döndü, bir sürü pozisyon kaçırdık. Sonuçta bizim için acı bitti. Bizim maçlarımız genelde böyle geçiyor. İçeride dışarıda çok pozisyon yakalıyoruz ama son vuruşta başarılı olamıyoruz. İçeride 6 dış sahada 4 maçımız var. Oynadığımız futbola bakılırsa dışarıdan da puanlar alabiliriz. İlk 6 şansımız halen sürüyor” dedi.

Daha önce Malatyaspor’u da çalıştıran Uçar “Malatyaspor’a başarılar diliyorum. Malatyaspor, takım olarak, potansiyel olarak buraları hak etmiyor. İnşallah layık oldukları yere kavuşurlar” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız