SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İlaçla Uyutan Dolandırıcı Yakalandı

0
Güncellendi - 2017-11-05 04:59:16
İlaçla Uyutan Dolandırıcı Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

Kocaeli başta olmak üzere Malatya'nın da aralarında bulunduğu 7 ilde insanlara kendisini tanıyormuş gibi davranarak yaklaşan ve sohbet etmeye başladıktan sonra cebinden çıkardığı ilaçlı kuruyemişleri yedirmek sureti ile uyutarak dolandırıcılık yapan şahıs yakalandı.

Geçtiğimiz ay Kocaeli’nin Gebze ilçesinde şüpheli C.D, A.A. isimli şahsın caddede yürüdüğü esnada tanıyormuş gibi yanına yaklaştı. Kendisi ile sohbet etmek için cadde üzerinde bir kafeye oturdukları esnada cebinden çıkardığı ilaçlı kuruyemişleri A.A'ya ikram etti. İlaçlı kuruyemişleri yiyen A.A.’nın uykuya daldı. Bu esnada C.D. A.A'nın üzerinde bulunan 3 bin 500 TL parasını gasp etti. Şüpheli C.D.’nin Kocaeli’de 5 İzmir’de 3 Adana, Aydın, Malatya, Antalya, Sakarya, Çankırı ve Bursa illerinde yine aynı şekilde dolandırıcılık olayını gerçekleştirdiği öğrenildi.

Polis ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucunda C.D. isimli şahsın Mersin Mezitli ilçesinde bulunduğu tespit edildi. Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonsa şüpheli C.D. VE birlikte saklandığı S.K. kıskıvrak yakalandı. C.D.’nin ‘Dolandırıcılık, yankesicilik, hırsızlık ve yağma’ suçlarında 22 adet müzakeresi bulunduğu ve hakkında 22 yıl 3 ay 29 gün kesinleşmiş hapis cezası ve 44 bin 500 TL para cezasının bulunduğu öğrenildi. Yine C.D. ile birlikte yakalanan S.K.’nında 3 ayrı suçtan yakalama müzakeresi bulunduğu, cezaevi virarisi olduğu ve 16 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu tespit edildi.

Yakalanan şüpheli C.D. Kocaeli Emniyeti’ndeki sorgusunun ardından Gebze Adliyesi’ne sevk edildi.

Kocaeli, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız