SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İlaçlar Şifa Olsun' Kampanyası

A- A+ PAYLAŞ

Mehmet Emin Bitlis İlköğretim Okulu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü ile İzcilik Kulübü tarafından, “İlaçlar Şifa Olsun Kampanyası” çerçevesinde toplanan 20koli ilaç düzenlenen bir törenle Belediye Sağlık Polikliniği’ne teslim edildi.

Mehmet Emin Bitlis İlköğretim Okulun’da düzenlenen ilaç teslim törenine Belediye Başkan Yardımcısı Ziya Kesriklioğlu, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Şinasi Fırat, Okul Müdürü Abdulbasıt Özlük ile birlikte öğrenci ve izciler katıldı.

İlaç teslim töreni sırasında konuşan Mehmet Emin Bitlis İlköğretim Okulu Müdürü Abdulbasıt Özlük, “Okulumuzun Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü ile İzcilik Kulübünün, iş birliği ile “ilaçlar şifa olsun” kapsamında ilaç toplama kampanyası düzenledik. Malatya da fakir ve mağdur vatandaşlarımıza şifa olması için 2 hafta içinde düzenlediğimiz kampanyamıza öğrencilerimiz ve öğrenci velilerimiz büyük ilgi gösterdi” dedi.

Törende konuşan Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Şinasi Fırat, öğrencilerin sosyalleşmesi, toplumla bütünleşmesi açısından bu tür kampanyaların büyük önem arz ettiğini belirterek, “Bu doğrultuda öğrencilerimiz ilaç toplama, ağaç dikme gibi çeşitli etkinlikler yapmakta, bu yıl Pakistan’a gıda yardımı başta olmak üzere, kendi çabalarıyla ilaç toplama kampanyası düzenlemişler. Öğrencilerimizin göstermiş olduğu bu duyarlılıktan dolayı hepsine teşekkür ediyorum” dedi.

Malatya Belediye Başkan Yardımcısı Ziya Kesriklioğlu ise yaptığı konuşmada Malatya Belediyesi olarak, Malatya’nın mimari yapısının şekillenmesinin yanı sıra sosyal ve kültürel açıdan da gelişmesi için bir takım hizmetler sunduklarının ifade ederek, “Tamamen ücretsiz olarak verilen sağlık hizmeti de bu hizmetlerimizin başında gelmektedir. Dar gelirli vatandaşların faydalandığı polikliniğimizde verilen ilaçların yarıya yakın bölümü duyarlı vatandaşlarımızın, belediyemize yapmış olduğu bağışlar ile karşılanmaktadır.

Mehmet Emin Bitlis İlköğretim Okulumuzun öğrencileri, tatillerinde, boş vakitlerinde arta kalan zamanı böylesine duyarlı bir işe harcayarak, ilaç toplamışlar. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın, sağlık hizmeti görmelerine aracılık etmişler. Bunu fevkalade önemsiyoruz. Öğrencilerimizi yürekten tebrik ediyor. Onları yetiştiren anne, babalara ve öğretmenlere saygılarımı sunuyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından öğrenciler topladıkları 20 koli ilacı Belediye Sağlık Müdürlüğü yetkililerine teslim ettiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız