SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İlaçlı Çayla Uyutup Soydular

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:13:36
İlaçlı Çayla Uyutup Soydular
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya’da evinde misafir ettiği 3 kadın tarafından ikram edilen çayı içtikten sonra uykuya dalan kişi, elleri bağlı olarak uyandığında evdeki çelik kasanın çalındığını fark etti. Olayla ilgili gözaltına alınan 2 zanlı, tutuklandı.
 
Malatya’nın Hekimhan ilçesine bağlı Kocaözü beldesinde yaşayan K.Ü, bir süre önce tanıştığı ve adını ”Gül” olarak bildiği F.Y. ile M.D. ve N.Y. adlı 3 kadını evinde misafir etti.
 
Misafirlerine yemek hazırlayarak kahve ikram eden K.Ü, daha sonra kadınların kendisi için hazırladığı çayı içtikten sonra uykuya daldı.
 
Ertesi gün uyandığında ellerinin bağlı olduğunu fark eden K.Ü, bağırarak komşularından yardım istedi.
 
K.Ü, olayı duyan babası ve komşularının yardımıyla kurtuldu. Evdeki çelik kasanın çalındığını fark eden K.Ü, durumu güvenlik güçlerine bildirdi.
 
Polisin yaptığı araştırmada, kadınların ilaçlı çayla uyuttukları K.Ü’nün evine sonradan T.K. ile A.D. adlı kişilerin de geldiği ve evdeki çelik kasanın otomobile yüklenerek çalındığı ortaya çıktı.
 
K.Ü’nün ifadesi doğrultusunda polis çalışma başlattı. Ekipler olayı araştırırken Malatya-Hekimhan karayolunda bir otomobilden tencere ve tabak atıldığı tespit edildi. Evine misafir gibi gittikleri K.Ü’nün yemek ikram ettiği zanlıların ”parmak izi kalır” endişesiyle yanlarına aldıkları ev eşyalarını yolda attıkları belirlendi.
 
Ekiplerin yürüttüğü çalışma sonucu zanlılar F.Y. M.D. ve N.Y. ile eve sonradan giren T.K. kent merkezinde gözaltına alındı.
 
Sorgularının ardından Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevk edilen zanlılardan F.Y. ile T.K. tutuklandı. 18 yaşından küçük olduğu belirtilen diğer zanlılar M.D. ve N.Y. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
 
Diğer zanlı A.D’nin arandığı, zanlılar hakkında ”yağma” suçlamasıyla dava açıldığı öğrenildi.
 
İçinde 60 bin lira değerinde para ve ziynet eşyası olduğu söylenen çelik kasanın bulunması için başlatılan çalışmalar sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız