SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İlahiyat'ta Bilgi Yarışması

0
Güncellendi - 2016-04-21 18:36:29
İlahiyat'ta Bilgi Yarışması
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi İlahiyat Fakültesi tarafından “Siyer, İslâm İbadetleri, Hadis” alanlarında yapılan “Üniversite Öğrencileri Arası Ödüllü Bilgi Yarışmaları Final Programı” yapıldı.

Hoca Ahmet Yesevî Konferans Salonunda gerçekleşen programa Rektör Vekili Prof. Dr. Davut Özbağ, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Cafer Mum, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Malatya İl Müftüsü Ümit Çimen, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fikret Karaman, akademik, idari personel ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Programın açılışında kısa bir konuşma yapan İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fikret Karaman, “Kutlu Doğum Haftası nedeniyle gerçekleştirdiğimiz ve son derece başarılı ve faydalı olduğunu düşündüğümüz ‘Üniversite Öğrencileri Arası Ödüllü Bilgi Yarışmaları Final Programına katılan öğrencilerimize başarılar diliyor, katkısı olan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fikret Karaman’ın konuşmasından sonra İlahiyat Fakültesi öğrencilerinin katıldığı “Siyer, İslâm İbadetleri, Hadis” alanlarındaki yarışmalara geçildi.

Yapılan bilgi yarışmasının finalinde, derece yapan öğrencilere ödülleri verildi. Ödül töreninde kısa konuşmalar yapan Rektör Vekili Prof. Dr. Davut Özbağ ve Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, öğrencilerin yarışma esnasında gösterdikleri performansa hayran kaldıklarını belirterek sağladıkları bu başarıdan dolayı kendilerini kutladıklarını ifade ettiler. Ayrıca Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, yarışmada derece yapan üç öğrenciye Kudüs’e gönderme sözü verdi. Ödül töreni ile birlikte program sona erdi.

Bülten

NOT: Üniversite basın biriminin konuya ilişkin basın bülteninde, yarışmanın sonuçları ile ilgili bir bilgi yeralmadı.

a91

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız