SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İlçe Başkanı Toprağa Verildi

A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya'nın Hekimhan İlçe Başkanı Kemal Çavuş, ilçede gözyaşları arasında toprağa verildi.

Geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden evli ve 2 çocuk babası 56 yaşındaki Kemal Çavuş için ilk tören CHP İlçe Başkanlığı önünde düzenlendi. CHP Malatya İl Başkanı Niyazi Gökçe, "Her zaman kendisi ile iyi bir dostluğumuz vardı. En son cumartesi günü karşılaşmamızda birbirimizi hasretle kucakladık. Elindeki sigarayı aldım yere attım. Sonra Battalgazi köylerine gezmeye gittiğimde aklıma takıldı neden vedalaşır gibi sarıldı diye. Demek ki bu veda kucaklaşması veda ayrılığıymış. Gücümüz yetse bir tek telini vermeyiz ama yüce Allah'ın emri doğduk öleceğiz. Kendisini sevgi ve rahmetle uğurluyoruz"dedi.

Konuşmadan sonra, Kemal Çavuş, doğduğu Güzelyurt Beldesi Baharlı Camiinde kılınan cenaze namazından sonra Baharlı Mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze törenine, CHP Malatya Milletvekilleri Mevlüt Aslanoğlu ve Muharrem Kılıç, CHP Malatya İl Başkanı Niyazi Gökçe ve il teşkilatı Hekimhan Belediye Başkanı Vahit Mutlu, Güzelyurt Belediye Başkanı Ali Seydi Millioğulları, Hasançelebi Belediye Başkanı Mehmet Şerif Yıldırım ile Çavuşun yakınları katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız