SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İlçe Belediyesine Hibe

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:09:47
İlçe Belediyesine Hibe
A- A+ PAYLAŞ

Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk'ün girişimleri sonucu Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlığı'ndan Yazıhan Belediyesine, damperli kamyon, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından ise tam donanımlı yol süpürme aracı hibe edildi. 

Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, Yazıhan Belediyesi'nin araç filosuna yeni katılan 2015 model olan bir adet damperli kamyon, bir adet tam donanımlı yol süpürme aracı ve belediye olarak da 196 adet yeni çöp konteynırının tanıtımını yaptı. Başkan Nevzat Öztürk, “Yazıhan Belediyesi olarak geniş bir alanda hizmet veriyoruz. Yeni aracımız 33 mahallemize hizmet verecek. Alınan yeni süpürge aracımız temizlik işlerimizdeki performansımızı daha da artıracak. Çevre ve Şehircilik Bakanımıza, Malatya milletvekillerimize, Türkiye Belediyeler Birliğimize ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Altyapıdan üst yapıya, temizlikten, sosyal etkinliklere kadar her alanda Yazıhan ilçesinde yaşayan herkesin isteğine cevap vermeye çalıştıklarını ifade eden Başkan Öztürk, “Yazıhan mahallelerimizde çöpler haftada 2 gün alınıyor. Çöplerin toplanması konusunda fazla şikayet almıyoruz. Bu personelimizin başarısıdır, onlara teşekkür ediyorum. Çöp toplamada olduğu gibi diğer tüm belediye hizmetlerimizde de vatandaşlarımızı mağdur etmemek için çalışıyoruz. Vatandaşlarımızdan ricamız, çöplerini kovaların dışına değil içine atmaları. Hemşehrilerimizi bu konularda duyarlı olmaya çağırıyorum. Artık Yazıhan da çevre temizliği kültürümüz oluşsun istiyoruz. Temizlik zaten dinimizin gereklerinden biridir. Bizler küçüklerimize örnek olalım. Gelecek nesillerimize temiz bir yaşam sunalım” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız