SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İlçe Belediyesine İş Makinesi

A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi, araç-makine parkına kattığı 3 adet yeni Belediye Otobüsünden sonra, ihtiyaç duyduğu yeni bir kazıcı yükleyici makine aldı.

İlçenin alt yapı işlerinde kullanmak üzere satın alınan iş makinesi, Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın katılımıyla yapılan törende, kesilen kurban ile katılanların hayırlı olması dilekleriyle hizmete başlatıldı.

Gürkan, Battalgazi halkının, İlçede yapılması gerekli bütün hizmetlere layık olduğunu, bu güne kadar yapılmayan eksik hizmetlerin ve yapılması gerekenlerin artık yapıldığını, hizmetlerin aralıksız devam ettiğini,kısıtlı bütçe ve imkanlarla sorunların üstesinden geldiğini kaydetti.

Halkın aksaksız hizmete kavuşması ve işlerin sorunsuz yürütülmesini sağlamak için, Belediyenin makine parkurunda bulunan bütün araçların bakım ve onarımlarının yeni baştan yapıldığını ifade eden Selahattin Gürkan, Yakında bir adet cenaze arabasının da alınarak hizmete sunulacağını sözlerine ekledi.

İlçenin alt yapı sorunlarının yoğun olması sebebiyle, mevcut kazıcı-yükleyicinin yetersiz kalması, dışarıdan makine kiralanması ya da iş için dışarıdan hizmet alınması şeklinde devam etmekteydi.

İhtiyaç duyulan iş makinasına kavuşan belediyenin, kendi işini yapması ve daha verimli çalımaların yapılacak olması, sorunların çözümünde hizmetlerin tez elden ve pratik olarak yapılmasına neden olacağı belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız