SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İlçe Danışma Toplantısı Yapıldı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Kuluncak ilçesinde AKP İlçe Danışma Toplantısı yapıldı.

AKP Malatya İl Başkanı Mustafa Şahin, başkan yardımcıları Şefik Şengün ve Ahmet Cem Erdem, yönetim kurulu üyeleri Cumali Altıntop, Nural Şahin, Fatih Aydoğan, Kuluncak İlçe Başkanı Mehmet Cengiz, meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı ilçe danışma toplantısında istişarelerde bulunuldu. AKP İl Başkanı Mustafa Şahin, "AK Parti iktidarları döneminde yapılan hizmetleri saymaya kalksak günlerimizi alır" diye konuştu.

"Daha önce hangi hükümet, hangi parti böyle icraatlar sıralayabildi seçime girmeden önce bilemiyorum. Sadece mazeretler üretildi, yapamadık çünkü diye konuşurlardı. Onlar mazeret, biz hizmet ürettik" diyen Şahin, "Bu kadar engelleme çabalarına ve vetolara rağmen sadece sağlık alanındaki icraatlarımız ortada. Dikkat edin rakamları söylerken dile kolay geliyor ama birçok alanda 80 yıldır yapılandan fazlasının yapıldı" ifadelerini kullandı.
"2002 yılında AK Parti iktidara gelmesiyle beraber çok şeylerin yönü değişti" diyen Şahin, şunları söyledi:
"Bu güne kadar bu ülkede mafyalar derin devlet, çeteler, karanlık güç odakları ülkeyi ele geçirmişlerdi. Devleti ele geçirmişlerdi. Yani düşünebiliyor musunuz? Şimdilerde yeni yeni bizim dönemimizde konuşulmaya başlandı. Rahmetli Özal'ın suikastı konuşulmaya başlandı. Eşref Bitlis'in suikastı konuşulması gündeme geldi. O dönem içerisinde Eşref Bitlis'in bütün komutanlarının tek tek ortadan kaldırıldığı bugün konuşuluyorsa demek ki bugüne kadar doğru bir iş yapmıştır. Dün bunları konuşmak mümkün müydü?
Hayır, mümkün değildi. Yani düne kadar askeriyede birileri gazetelerden birisi derdi ki üst düzey rütbeli birisinin vermiş olduğu bilgiye göre kimdi bu adam yani üst düzey bir rütbeli midir? Bir çete midir? Mafya mıdır? Kimdir belli değil, bilinmiyor. Bugün artık onları çıkıp da konuşan bir adam var mı? Hamdolsun yok. 2001'de bir anayasa kitapçığının fırlatılmasıyla beraber bu ülkedeki 40-50 katrilyon lira parayı bir anda kaybetti. 40-50 milyar dolar kaybetti. Yani paramız çaputa dönmüştü. Rahmetli Özal üç sıfır atayım demişti, olmaz dediler. Allah razı olsun Başbakanımız geldi en azından paranın değeri oldu" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız