SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İlçe Kapanmayacak"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:52:40
A- A+ PAYLAŞ
 
AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, "Nüfusu 10 binin altında kalan ilçeler kapanmayacak" dedi.
 
Yeni büyükşehir yasası çerçevesinde Malatya’nın da büyük şehir olacak 13 il arasında yer alacağını hatırlatan AKP Malatya milletvekili Öznur Çalık, “Yeni büyükşehirler kurulacak olması nedeniyle, nüfusu 10 binin altında kalan ilçelerin kapanacağı şeklinde bir konu gündeme geldi. Ancak son yapılan Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısında sayın başbakanımız, 'Yapılan talepler doğrultusunda nüfusu 10 binin altında kalan ilçelerin kapanması ile sıkıntılar olacağı ifade edildi, bu nedenle, böyle bir durum olmayacak' dedi. Dolayısıyla nüfusu 10 binin altında kalan ilçeler kapanmayacaktır” ifadelerini kullandı.
 
Milletvekili Öznur Çalık, sayısı 16 olan büyükşehirlere yeni eklenecek 13 ilin daha büyük şehir olma konusunun Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin yeni yasama döneminde gündeme geleceğini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız