SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İlçe Merkezinde Cinayet..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da dün gece 1 kişinin ölümü, bir kişinin ise yaralanması ile sonuçlanan olayın zanlısı olarak 2 kişi yakalandı. Bu arada Doğanşehir Çavuşlu Köyü'ndeki bir tarlada da yaşlı şahsın cesedi bulundu.

İLÇE MERKEZİNDE..
Edinilen bilgiye göre, Yazıhan ilçesi Gayret mahallesindeki inşaatta Bayram Ünsal ile Ahmet B., M.Y. ve A.B. adlı şahısların arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. 21.30 sıralarındaki olayda tabanca ile ateş edilmesi nedeniyle çeşitli yerlerinden vurulan Bayram Ünsal hayatını kaybederken, karnından vurulan Ahmet B.ise yaralandı. Ahmet B. Turgut Özal Tıp Merkezi'nde tedavi altına alındı.

Jandarma ekiplerince başlatılan soruşturmada olayın şüphelileri olarak M.Y ve A.B adlı şahıslar olayda kullanılan silahla birlikte yakalanarak gözaltına alındılar. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

TARLADAKİ CESET..
Öte yandan Doğanşehir ilçesi Polat beldesine bağlı Çavuşlu köyündeki göletin yakınındaki tarlada ceset bulundu. Yapılan araştırma sonucu cesedin Halil Amağan'a (79) ait olduğu tespit edildi. Kalp rahatsızlığının da olduğu belirtilen yaşlı adamın cesedi, Doğanşehir Cumhuriyet Savcılığı'nın isteğiyle ölüm nedeninin belirlenmesi için Malatya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız