SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İlçe Merkezine İlk Kar

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Arapgir ilçesine mevsimin ilk karı düştü.
Malatya Meteoroloji Bölge Müdürü Necip Duman, il merkezinde de yağmur olarak gerçekleşen yağışta, Cuma günü itibariyle 9 kilogram kar yağışı alındığını söyledi. Cumartesi öğlene kadar etkili olacak yağışlar nedeniyle, Kasım ayı yağış eksikliğinin yine de az da olsa giderileceğini söyleyen Duman, yağışların şehir merkezinde şiddetini artıracağını ve zaman zaman ısının gece sıfırın altına düşmesinin beklendiğini kaydetti.

Şehirde iyi yağış alındığını söyleyen Duman, ilerleyen saatlerde hava sıcaklığının düşeceğini ifade ederek, "Pütürge Karayolu Kubbe Dağı, Doğanşehir ilçesi Reşadiye geçidi ile Karahan geçidinde kar yağışı görmemiz mümkün" diye konuştu.

Bu arada, Arapgir ilçesine de mevsimin ilk karı düştü. Arapgir'de, kar yağışının yüksek kesimlerde yer yer 3 santimetre kalınlığına ulaştığı belirtilirken, ilçede yağışların şiddetini artırmasının beklendiği kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız