SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İlçe Meydanında Cinayet

0
Güncellendi - 2017-08-20 03:47:55
İlçe Meydanında Cinayet
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Pütürge ilçesinde yaşanan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, ilçe meydanında sabah saatlerinde yaşanan olayda henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı Yusuf G. ve Mesut Akgül arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi ile birlikte Yusuf G. tabancayla Mesut Akgül’e ateş etti.

Ağır yaralanan Akgül (aşağıdaki fotoğrafta), olay yerine gelen ambulansla kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Zanlı olaydan sonra polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • pütürgeli (6 yıl önce)
    allah rahmet eylesin gerçekten yazık günah bi gencin ölümü bu kadar basitmi belinize tabanca takınca ne oluyor derdiniz neydi zamanında aynı masada oturuyordunuz yanyana duruyordunuz insan canı bu kadar ucuzmuydu yazık günah gerçekten kimin eline ne geçti yusuf ceza evine mesut mezara insanlarımız şu cehaletten kurtulsun artık allahın verdiği canı allah alır alacak verecek meselesi demiş haber yusuf alacağını aldınmı acaba
    0
    0
    Yanıtla
  • Puturgeli (6 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin gerçekten cok yazik alip veremediginiz neydi bi insan canı bu kadar ucuzmu daha dune kadar ayni masada oturuyordunuz alip veremediginiz neydi
    0
    0
    Yanıtla