SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İlçe Sanayi Kenti Olacak'

A- A+ PAYLAŞ

Darende ilçesinde yapılacak olan Organize Sanayi Bölgesi'nin alt yapısının ihale edildiği ve ilçeye ekonomik katma değer sağlayacağı bildirildi.

Darende Kaymakamı Murat Uzunparmak, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Organize Sanayi Bölgesi alt yapı inşaatı ihalesi 25.05.2010 tarihinde Ankara'da yapıldı. İhaleye 9 firma teklif vermiştir. Teklifler içerisinde en uygun fiyat teklif eden Karataş İnş.Taah.Tic. İhr. Nak.Ltd.Şti, 1 milyon 584 bin 445 TL artı KDV ile yapım işini almıştır" ifadelerini kullandı.

Darende Organize Sanayi Bölgesi müteşebbis heyeti üyesi Kaymakam Murat Uzunparmak, "Yapımına başlanacak olan alt yapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte Organize sanayi Bölgemiz, sanayici iş adamlarımızın hizmetine sunulacaktır.

İlçemizin gelişme ve istihdamı açısından önem taşıyan Organize Sanayi Bölgemize Darendeli sanayici iş adamlarımızın ilgi göstereceğini inanıyorum. Sanayi ve Ticaret Bakanlığından sağlanan kredi desteği ile yapılan çalışmaların hedefine ulaşması hepimizin en büyük dileğidir. Artık Darende'mizin sanayi kenti olma yolu açılmıştır. Bölgenin 13 ilin doğu- batı bağlantısını sağlayan D-300 devlet karayolu üzerinde olması ve bu yolun duble yol olarak yapılması yatırımcılar için çok büyük avantaj sağlayacaktır.

Yönetim kurulu adına Darende Organize Sanayi Bölgemizin Malatya'mıza ve Darende'mize hayırlı olmasını diliyor, Organize Sanayi Bölgemizin bu aşamaya kadar gelmesinde çaba sarf eden bütün meslektaşlarıma ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Alt yapısı ihale edilen Darende Organize Sanayi Bölgesi, Darende'nin Malatya istikametinde 14. kilometresinde yer alıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız