SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İlçe Seçim Görevlisine FETÖ Tutuklaması

0
Güncellendi - 2017-04-09 19:23:24
İlçe Seçim Görevlisine FETÖ Tutuklaması
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yönelik soruşturmalar kapsamında 1 şüpheli tutuklanırken, 4  şüpheli ise  gözaltına alındı.

Malatya Valiliğinden  yapılan açıklamaya göre; Cumhuriyet Başsavcılığınca; FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesinin çalışmaları soncunda; Malatya merkezli 5 ilde operasyon yapıldı.

Operasyonda; FETÖ/PDY Terör Örgütü ile irtibatlı, iltisaklı olduğu gerekçesiyle Aydın’da  1 özel okul öğretmeni, İstanbul’da  1 Kimse Yok mu Derneği çalışanı, Karabük’te 1 bilgisayar mühendisi, Nevşehir’de 1 öğrenci ve Malatya’da ise Yeşilyurt Yüksek Seçim Kurulu’nda görevli 1 katip yakalanarak gözaltına alındı.

Valilik, operasyonlarla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Aydın Emniyet Müdürlüğü KOM Şube aracılığı ile FETÖ/PDY Terör Örgütü ile irtibatlı, iltisaklı olduğu gerekçesiyle Özel Okul Öğretmeni SEGBİS sonucu gerçekleştirilen sorguluma sonucu tutuklanmıştır.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü KOM Şube aracılığı ile FETÖ/PDY Terör Örgütü ile irtibatlı, iltisaklı olduğu gerekçesiyle Kimse Yok mu Derneği çalışanı gözaltına alınmıştır.

Karabük Emniyet Müdürlüğü KOM Şube aracılığı ile FETÖ/PDY Terör Örgütü ile irtibatlı, iltisaklı olduğu gerekçesiyle Bilgisayar Mühendisi 1 şahıs gözaltına alınmıştır.

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü KOM Şube aracılığı ile FETÖ/PDY Terör Örgütü ile irtibatlı, iltisaklı olduğu gerekçesiyle 1 Öğrenci gözaltına alınmıştır.

Ayrıca İlimiz Yeşilyurt İlçe Seçim Kurulunda görevli 1 Kâtip gözaltına alınmıştır."

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Murat (7 yıl önce)
    Adliyede hala görev yapan bir katip mi acaba. Eğer görevde ise nasıl oluyor da yakalanarak gözaltına alınıyor.
    0
    0
    Yanıtla