SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İlçede Birlik Seçimleri Yapıldı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Hekimhan İlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin seçimleri yapıldı.

Gençlik Merkezi salonunda yapılan Köylere Hizmet Götürme Birliği seçimine, Hekimhan Kaymakamı Tülay Baydar da katıldı. 2007 yılında köylere gidecek olan hizmetlerin bütçesinin de görüşüldüğü toplantıda merkez köylerde sıkıntılar giderilerek yatırımların arttırılması planlanıyor.

Köylere Hizmet Götürme Birliği Meclis Üyeliği seçimlerinde AKP'den 1, CHP'den 2, ve köy muhtarlarından da 4 aday yarıştı. 93 seçmenden 92'sinin oy kullandığı seçimlerde 1 oy geçersiz sayıldı. Yapılan secimde ise AKP'den Mahmut Ünver 1. CHP'den Asım Saygılı ise 2. olarak seçimi kazandı.

Muhtarlardan ise Aksütlü Köyü Muhtarı Yusuf Şatır ve Başak Köyü Muhtarı Hüseyin Akkaya birliğe seçildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız