SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İlçede Huzur Toplantısı

A- A+ PAYLAŞ

Doğanşehir ilçesinde gerçekleştirilen huzur toplantısında 2009 yılında meydana gelen suç oranının az olduğu belirtilirken, vatandaş-polis ilişkisine vurgu yapıldı.

Doğanşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından, Öğretmenevi'nde düzenlenen polis-halk ilişkilerini geliştirmek amacıyla Huzur Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya İlçe Emniyet Müdürü A.Kadir Karakuş, daire amirleri, muhtarlar, esnaflar ve vatandaşlar katıldılar.

Doğanşehir İlçe Emniyet Müdürü A. Kadir Karakuş, "Suç oranımız oldukça düşük. Bu oranı daha da aşağıya indirgemek için ekip arkadaşlarımızla 365 gün 24 saat görev başındayız. Suç oranlarımız düşük olmasında vatandaşlarımızın da desteğinin olduğunu belirtmekte fayda görüyorum. Vatandaşlarımızın duyarlı olması ve birer polis gibi suç ve suçluyla mücadele etmesi oranımızın düşük olmasında büyük rol oynar. Bu bilinçle ilçe halkımızdan destek beklediğimizi ve huzurlu bir ortamda yaşamaları için bizimle irtibatlarını kesmemeleri gerektiğini bilmenizi isterim" dedi.

Toplantıya katılanlar güvenlikle ilgili konularda görüş ve düşüncelerini emniyet mensuplarına aktardılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız