SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İlçede Huzur Toplantısı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Arapgir ilçesinde "Huzur Toplantısı" yapılarak vatandaşların sorunları dinlendi.

Arapgir Kaymakamlığı tarafından Kaymakam Ercan Turan, Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, Emniyet Amiri Hakan Köse, Jandarma Astsubay Murat Demirbaş, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Çetin Özdemir yönetiminde "Huzur Toplantısı" yapıldı.

Kıraathanede yapılan toplantıya mahalle muhtarları, kıraathane sahipleri, internet cafe işletmecileri ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Ercan Turan yeni bir çevre yolunun Arapgir'den geçeceği, bunun için bu bölgenin kalabalık olacağı bu sebeple güvenlik önlemleri bakımından daha başka ne gibi tedbirler alınacağı konusunda katılımcılardan görüş beyan etmelerini istedi.

Ayrıca yeni yapılandırılan Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği'nin de İlçe Emniyet Amirliği'nde kurulduğunu söyleyen Kaymakam Turan, vatandaşların güvenlik konusunda bu birime başvurabileceğini belirtti.

Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği sorumlusu Polis Memuru Oğuz Kara yeni kurulan birim hakkında vatandaşları bilgilendirdi.

Toplantıda kıraathane sahiplerinden durumlarından şüphelendikleri yabancı şahısları ihbar etmeleri istendi.

İnternet cafe işletmecilerden ise 12 yaşın altındakileri çocukları salonlara almaları halinde cezai işlem uygulanacağı belirtildi.

Muhtarlar ise trafik konusuna artık bir kesin sonuç getirilmesini beklediklerini dile getirdiler.

Toplantıda birkaç vatandaşta bazı kurumlardan şikayetçi oldu. Kaymakam Ercan Turan öneri ve şikayetlerin değerlendirileceği söyleyerek katılanlara teşekkür etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız