SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İlçede Huzur Toplantısı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Darende ilçesinde düzenlenen huzur toplantısında, vatandaşların asayiş ve trafikle ilgili şikayetleri dinlendi.

Darende İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen huzur toplantısına, ilçedeki 16 mahalle muhtarları ve site yöneticileri katıldı. Huzur toplantısında konuşan İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Tanrıkulu, toplum destekli polislik hizmetlerinin geliştirilmesi polis vatandaş işbirliğini en
üst düzeyde tutulması konularını anlattı.

Tanrıkulu, "Sizlerle bilgi alışverişi yapmak için toplandık. Sorunlarınızın çözümü için yanınızdayız. Her türlü şüphe uyandıran dikkatinizi çeken durumlarda 155 Polis İmdat telefonuna bilgi vermeniz yeter. Biz vatandaşımız için varız. Sizlerin yardımı ve desteği olmadan güvenlik hizmetleri yeterli olarak yerine getiremeyiz. Sizlerle devamlı diyalog içinde olmalıyız" dedi.

Toplantıya katılan muhtarlar da, polislerin mahalle aralarında daha çok gezmelerini ve sitelerde belirli günlerde toplantıların yapılmasını dile getirip, bu toplantılarında yararlı olacağını söylediler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız