SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İlçede THM Yarışması

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Darende ilçesinde liseler arası Halk Müziği Yarışması düzenlendi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği yarışmaya 8 liseli öğrenci katıldı.

Yarışmada, birinci Darende Lisesi'nden Mehmet Raşit Ünal, ikinci Ayvalı Lisesi'nden Emre Kayış, üçüncü ise M.Emin Ilıcak Anadolu Lisesi'nden Mehmet Delier oldu.

Darende METEM lisesi salonunda yapılan yarışmaya ilçe milli eğitim müdürü Necati Tarak, İlçe Jandarma Komutanı Üstegmen Koray Kartal, Cumhuriyet Savcıları Soner Çetin ve Sibel Kartal, daire ve okul müdürleri ile öğrenciler katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Necati Tarak yaptığı konuşmada, "Yaptığımız bu yarışmanın amacı liseler arasında kaynaşmayı ve yetenekli öğrencilerimizi nortaya çıkarmaktır" dedi.

Dereceye girenlere plaket ve hediyeler verdiler. Birincilik ödülünü Darende Lisesi Öğrencisi Raşit Ünal'a İlçe Jandarma Komutanı Koray Kartal verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız