SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İlçede ve Sitede Kutlama...

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Hekimhan ilçesinde gece düzenlenen etkinlikte hem 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlandı hem de kalifiye çiftçi projesine katılanlar eğlendi. Bu arada Polis MYO karşısındaki bir sitenin sakinleri de 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla kutlama töreni düzenledi.

HEKİMHAN'DA..
Hekimhan Kaymakamlığı tarafından Sakarya İlköğretim Okulu'nun bahçesinde gece 30 Ağustos Zafer Bayramı ve AB kalifiye çiftçi projesine katılan gençler için moral gecesi düzenlendi. Gecede konuşan Kaymakam Tülay Baydar, önce 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili konuşarak, "Büyük Atatürk'ün mukaddes vatanımızın birliği ve bütünlüğünü perçinlediği ve dünyaya kabul ettirdiği bu çok anlamlı Zaferin yıldönümünde, büyük Türk milletinin varlığı ve bağımsızlığı için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman ecdadımızı saygı, minnet, şükran ve rahmetle bir kez daha anıyoruz" dedi.

AB Kalifiye Çiftçi Projesi hakkında da bilgi veren Kaymakam Baydar, projenin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nca hazırlandığını söyleyerek, "Yaklaşık bir yıldır yaptığımız eğitim çalışmalarının meyvelerini almaya başladık, bu eğitim çalışmaları tabiki sahada görülecek" diye konuştu.

Gece de yerel çok sayıdaki sanatçı sahne alarak katılımcıları eğlendirdi. (İlk 2 fotoğrafta)

SİTEDE KUTLAMA..
Öte yandan Malatya Polis Meslek Yüksek Okulu karşısında bulunan Mina sitesi sakinlerinin site bahçesinde düzenlemiş oldukları 30 Ağustos Zafer bayramı etkinlikleri büyük bir coşkuya sahne oldu.

Site yöneticisi Emekli Yarbay Haluk Sevinmiş amaçlarının; bu özel günde birlik ve beraberliği Pekiştirmek ve çocuklarımıza bu özel günleri hatırlatmak ve unutturmamak olduğunu söyleyerek bu özel günlerde Malatya'daki hatta bütün Türkiye deki site ve Apartmanların böyle etkinlikler düzenlemesinin ülke birliği açısından önemine değildi.

Coşkulu kutlamaya folklor ekibi de iştirak etti ve Havai fişek gösterisi de yapıldı.Gecenin bitiminde hep bir ağızdan 10’ncu yıl marşı söylendi. (Son fotoğrafta)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız