SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İlçedeki Dar Gelirliler İçin

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Darende ilçesinde inşaatına başlanılan sosyal konutların, ilçedeki fakirleri sıcak yuvaya kavuşturacağı bildirildi.

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından 5 bloktan oluşan 90 evi kapsayan sosyal konutların yapıldığı ilçe merkezindeki Hacıderviş Mahallesi Sarıtepe mevkiindeki inşaatta Belediye Meclis Üyesi Sıtkı Kihtır'la birlikte incelemelerde bulunan Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, yardıma muhtaç vatandaşlara yönelik yapılan evlerin ilçede önemli bir ihtiyacı gidereceğini ifade etti.

İsa Özkan; "45 metrekare kullanım alanı bulunan tamamlandığında içerisinde eşyaları ile teslim edilecek sosyal konutlar, ilçemizde ikamet eden varsa şehit aileleri ve yardıma muhtaç vatandaşlara dağıtılacak. Oluşturulacak komisyonun kararıyla kimlere verileceği belirlenecek konutlar evi olmayan, gerçek hak sahiplerine dağıtılarak devletin garibanlara sağladığı bir imkan olarak sunulacaktır. 4 milyon 500 bin TL bedelle bir inşaat firması tarafından ihalesi alınan sosyal konutlar 1 yıl içerisinde teslim edilecektir" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız