SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İlçelerde Görev Değişimleri

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Darende İlçesi'nde tayini çıkan emniyet personeline veda yemeği verildi. Hekimhan'da da tayini çıkan ilçe emniyet müdürü ayrılırken, yeni Jandarma komutanı göreve başladı.

DARENDE'DE..
Darende İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görev yaparken yeni görev yerlerine tayin olan polis memurları için Tiryandafil Otel'de veda yemeği verildi. Yemeğe, tayini Samsun'a çıkan Darende eski Emniyet Amiri Cem Cenker Toparlak ve İstanbul'dan Darende'ye yeni atanan Emniyet Amiri Hüseyin Tanrıkulu da katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Tanrıkulu; "Biz Darende'ye yeni geldik. Hizmet vermek için çalışacağız. Tayin olan arkadaşlarımıza da yeni görev yerlerinde Darende'deki gibi başarılı çalışmalara katılmalarını istiyor, başarılar diliyorum" dedi.

Yemekte tayin olan memurlara arkadaşları tarafından alınan hediyeler de verildi. Darende'den ayrılan polis memurları, her zaman Darende'nin kendileri için ayrı bir yeri olacağını belirttiler. (Fotoğraf bu haberle ilgilidir)

HEKİMHAN'DA..
Öte yandan Hekimhan İlçesi'nde son atamalardan sonra ilçe garnizon komutanı görevine başlarken ilçe emniyet müdürü de ayrıldı.

Hekimhan İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini 4 yıldır sürdüren Serkan Yonar'in İzmir Konak Emniyet Müdürlüğü'ne tayini çıktı. Yonar, Hekimhan'dan ayrılarak İzmir'e gitti.

Bu arada, İstanbul'dan Hekimhan İlçe Garnizon Komutanlığı'na tayin edilen Jandarma Kıdemli Üst Teğmen Mehmet Akıllı, Hekimhan'a gelerek görevine başladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız