SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İlçelere Öncelik Vereceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:07:18
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediye Başkanı ve AKP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, Hekimhan'ın kaderini 30 Mart'ta Hekimhanlılarla birlikte değiştireceklerini söyledi. 

30 Mart yerel seçim çalışmaları sürdüren AKP Malatya İl Teşkilatı, Hekimhan İlçesini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. 

"AK PARTİ, ÜLKEDE BİRÇOK ŞEYİ DEĞİŞTİRDİ"

Hekimhan ziyaretinde konuşan AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Hekimhan'ın makus talihini AKP kadrolarının yeneceğini söyledi.

Milletin desteğiyle aşamayacakları hiçbir engelin olmadığını ifade eden Şahin, "Biz AK Parti olarak diğer siyasi partilerden farklıyız. Şuana kadar sizlerin teveccühüyle her geçen seçimde oylarımızı yükselttik. Ülkede yüzde 50'den fazla oy almaya başladık. Bunun kökeninde bütün insanlarımızı kucaklayan bir duruşun sonucunda bu desteği aldık" dedi.

Şahin, AKP iktidarlarının milletin desteğine hizmetlerle cevap verdiğini belirterek, "Bundan 15 sene önce "Hekimhan'a duble yol yapalım" deseler, "Siz kafayı yemişsiniz" derlerdi. "Memleketin maaşını ödeyecek parası yok. Siz Hekimhan gibi bir ilçenin yolunu, duble yol yapma peşindesiniz" derlerdi. Ama bugün AK Parti'nin yapmış olduğu bütün hizmetlere bakınca bizden "Niye gecikti?" diye hesap soruluyor. Biz iktidara geldikten sonra birçok şeyi değiştirdik" diye konuştu. 

"HEKİMHAN ŞEHİRCİLİKTE VE HİZMETTE GERİ KALMIŞ"

Malatya Belediye Başkanı ve AKP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, Hekimhan İlçesi'nin şehircilik anlamında çok geri kaldığını kaydederek, 30 Mart'tan sonra Hekimhan'a layık olduğu hizmetleri yapacaklarını söyledi.

Çakır, hizmet anlamında geri kalmış olan Hekimhan'ın kaderinin 30 Mart'tan sonra değişeceğini ifade ederek, "Hekimhan şehircilikte ve hizmette geri kalmış. Buna bütün Hekimhanlıların duyarlı olması gerekiyor. Buraları imar edemezsek, buraların altyapı sorunlarını çözemezsek, üstyapı düzenlemelerini yapamazsak, buranın tarihi dokusunu öne çıkaramazsak, kültürel, sosyal ve sportif yaşamını inşa edemezsek, Hekimhan her geçen gün geriye gider. Buranın gelişmesi ve kalkınması Hekimhanlıların elinde. İlçe hiç gelişmemiş, sosyal dokusu ve donatısı yok. Dolayısıyla bu süreci iyi değerlendirmemiz gerekiyor" ifadelerini kullandı. 

"İLÇELERİMİZİ GELECEĞE HAZIRLAYACAĞIZ"

Büyükşehir olarak proje birimi kuracaklarını dile getiren Çakır, eksikleri tespit edip, hazırlayacakları projelerle sorunları çözüme kavuşturacaklarını belirtti.

İlçe belediyeleriyle birlikte ortaklaşa yapacakları çalışmalarla, ilk olarak acil sorunları çözeceklerini ifade eden Çakır, "Bölgelerimizin ihtiyacına göre projelerimizi hazırlayacağız. Proje birimimiz bu noktada sahada yoğun bir çalışma yapacak. Eksikleri ve sorunları tespit edip, bunları projelendirip, sorunları çözeceğiz. İlçelerimizi her anlamıyla geleceğe hazırlayacağız. Tabi her ilçemize hizmet yapacağız ama Hekimhan gibi hizmette geri kalmış olan ilçelerimize öncelik vereceğiz" dedi. 

"KAYBETTİĞİMİZ ZAMANI YAKALAMAK İÇİN KOŞACAĞIZ"

AKP Hekimhan Belediye Başkan Adayı Kemal Deniz, Hekimhan'ın 30 Mart'tan sonra ak belediyecilik hizmetleriyle tanışacağını söyledi.

Deniz, AKP'nin Hekimhan'da bayrağını göndere çekeceğini ifade ederek, "Hekimhan'ı, Malatya gibi çağ atlayan bir kent haline getireceğiz. Hekimhan'ın çağ atlaması için koşacağız. Koşmazsak, kaybettiğimiz zamanı kazanmamız zor. Akan su ve geçen zamanı durdurmak mümkün değildir. Geri dönme şansımız yok. Arayı kapatmak için yürümeyeceğiz, koşacağız" diye konuştu. 

AKP heyeti daha sonra Hekimhan İlçesi'nde esnaf ziyaretinde bulundu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız