SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İlçelere Ziyaret

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekilleri, bazı ilçeleri ziyaret edip belediye başkanlarına 'hayırlı olsun' dediler.

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, İhsan Koca ile İl Başkanı Mustafa Şahin, Akçadağ, Darende, Pütürge, Doğanyol, Kale ve Battalgazi ilçelerini ziyaret etti. Akçadağ Belediye Başkanı İbrahim Çelik'e yeniden göreve seçilmesi, Darende Belediye Başkanı İsa Özkan'a da yeni belediye başkanı olması nedeniyle 'hayırlı olsun' diyen milletvekilleri, ilçelerin sorunları hakkında istişarelerde de bulundu.

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, seçim sonrasında ilçe ve beldeleri ziyaret edip yeniden göreve gelenlere teşekkür ve kaybettikleri yerleri de neden kaybettiklerine ilişkin istişarelerde bulunduklarını söyledi.

Yaptıkları çalışmalar ve yatırımlar hakkında da bilgi veren Çalık, Darende ilçesini ziyarette, ilçe karayolunun iyileştirilmesi çalışmaları hakkında bilgi aktardı.

Darende karayolunun sadece Malatya için değil doğuyu batıya bağlayan yol olması nedeniyle önemli olduğuna dikkat çeken Çalık, "Darende karayolu için bu yıl çalışmalara başlanıldı. Bir bölümü ihale edildi. Bilindiği gibi bu yolda tünel yapılacak. Sıkıntılı olan bu yolu iyileştireceğiz" dedi.

Doğu'yu Akdeniz'e bağlayan yol olarak bilinen Doğanşehir karayolunda bölünmüş yol çalışmalarının trafiği rahatlattığını hatırlatan Çalık, sözlerine şöyle devam etti:

"Doğanşehir'de Reşadiye geçidini by pas yapacak Sürgü yol ayrımı ile Erkenek kasabası arasındaki 17 kilometrelik yola bu yıl başlanılacak. Yani, sürücüler Reşidiye geçidine uğramadan Sürgü'den direk Erkenek'e ulaşacak."

Çalık, iktidarları döneminde büyük oranda tamamlanan Doğanşehir karayolundan sonra sıranın Darende karayoluna geldiğini sözlerine ekledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız