SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İlçelerin Çehresi Değişiyor"

0
Güncellendi - 2017-03-11 03:57:04
A- A+ PAYLAŞ

Vali Mustafa Toprak Hekimhan ve Kuluncak ilçelerinde gerçekleştirdiği toplantılar sonrası ilçelerde çeşitli temas ve incelemelerde de bulundu.

Hekimhan İlçe Kaymakamlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Belediye Sosyal Tesislerini ziyaret ederek ilçe merkezinde vatandaşlarla ve esnafla da görüşen Vali Toprak, Tarihi Taş Han’ı ve Köprülü Mehmet Paşa Camisini ziyaret etti. Taş Han ile ilgili geçtiğimiz günlerde basında yer alan haberlerle ilgili incelemelerde bulunup yapılan yenileme çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Kuluncak İlçesinde gerçekleştirilen toplantı sonrasında da Kuluncak Belediyesinin Bakır İşleme Atölyesini ziyaret ederek burada yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra Büyükşehir Belediyesi ve Kuluncak Belediyesinin ilçe merkezinde gerçekleştirdiği ve devam eden çalışmaları inceleyerek Belediye Başkanı Mehmet Boyraz’dan bilgiler aldı.

İlçe merkezinde yapılan meydan düzenlemesi ile köprü çalışması hakkında bilgiler alan ve beğenisini ifade eden Vali Toprak meydan çevresinde yer alan dükkânların restorasyonu ve çevrenin ağaçlandırılması ile ilçenin daha güzel bir görünüm kazanacağını söyledi.

Vali Toprak, Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediyelerinin çalışmaları ile ilçelerin çehresinin değiştiğini ve modern bir görünüm kazandığını ifade ederek bu çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız