SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İlçelerin Sorunlarını Biliyoruz'

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:00:37
'İlçelerin Sorunlarını Biliyoruz'
A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı ve AKP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır ile AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Pütürge ilçesi ile bazı belde ve köylere ziyaretlerde bulundular.

Ziyaretlere ilişkin olarak AKP'nin basın bülteni şöyle:

"Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Pütürge İlçesi, Yaygın Beldesi, Bakımlı Köyü ve Örmeli Köyünü ziyaret ederek vatandaşlarla görüştüler.

Ziyarete başkan yardımcısı Alican Bozkurt, bazı belediye meclis üyeleri ile AK Parti il teşkilatından yöneticiler ile AK Parti Pütürge Belediye Başkan aday adaylarıda katıldılar. 

Kaymakam Gezici: Pütürge, Malatya’nın önemli bir parçası

İlk olarak Pütürge İlçe Kaymakamı Nuri Gezici’yi ziyaret eden Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve Bülent Tüfenkçi, Kaymakam Gezici’den, Pütürge ile ilgili bilgiler aldılar.

Pütürge’nin Malatya’nın önemli bir parçası olduğunu belirten Kaymakam Gezici, “Büyükşehir sürecinin başlamasıyla birlikte Malatya Büyükşehir Belediyemize var gücümüzle destek olacağız. Pütürge İlçemizin hak ettiği yere gelebilmesi, gelişip, büyümesi bizleri mutlu eder. Bunun için kalbi birlik önemli. Yeni sürecin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Aldemir: Pütürge’de birlik ve beraberliğimiz örnek gösterilecek durumda

AK Parti İl Teşkilatını’da ziyaret eden Çakır ile Tüfenkçi, Pütürgeli vatandaşlarla bir araya gelerek istişarelerde bulundular. 

Pütürge’nin hizmet anlamında, çok gerilerde olduğunu belirten, AK Parti İlçe Teşkilat Başkanı Hüseyin Aldemir, “Birikmiş birçok problemimiz var. Kış şartlarında bu sorunlarımız daha çok gün yüzüne çıkıyor. Pütürge’nin hak ettiği değeri AK Parti Belediyesiyle alacağına inanıyoruz. Birlik ve beraberliğimiz örnek gösterilecek durumda. Pütürge’nin, AK Parti belediyelerine geçmesiyle birlikte hizmet atağına kalkacağına inanıyorum. Büyükşehir ile birlikte bu hizmet anlayışı daha farklı ve güzel olacak” dedi.

Esnaf ziyareti

Pütürge İlçe Emniyet Müdürlüğü nü’de ziyaret eden, Çakır ile Tüfenkçi, esnaf ziyaretlerinde de bulundu. Pütürgelilerin yoğun ilgi gösterdiği, Çakır ile Tüfenkçi esnaf ve vatandaşlarla uzun uzun sohbet ettiler.

Bakımlı Köyü ile Örmeli Köyüne ziyaret

Bakımlı Köyü ile Örmeli Köyü’nü de ziyaret eden Çakır ile Tüfenkçi, buralarda vatandaşlarla bir araya geldi.

Bakımlı Köyü Muhtarı Ekrem Karakuş, “Pütürge ve çevresindeki köylerin hak ettiği hizmeti alabilmesi için var gücümüzle AK Parti’ye destek olacağız” dedi.

Yaygın Beldesi istikrar devam etsin diyor

Son olarak Yaygın Beldesini ziyaret eden Çakır ile Tüfenkçi, belde Belediye Başkanı İrfan Karataş ile birlikte belde halkıyla görüştüler.

Yaygın beldesi sakinlerinin AK Parti’ye her dönem destek verdiği gibi bu dönemde de destek vereceğini belirten belde Belediye Başkanı Karataş, “İstikrarın devamı için bu seçim çok önemli. Bütün gücümüzle partimize destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Tüfenkçi: Halkın içinden çıkmış Başkanımız Çakır, Malatya ve Pütürge için bir şans.

Son dönemlerde AK Parti üzerinde kirli oyunlar oynandığını belirten AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, AK Parti üzerinden yine hesaplar kitaplar yapıldığını, Milletin hesapları kitapları sandıkta bozacağını söyledi.

Milletten başka kimseye boyun eğmediklerini vurgulayan Tüfenkçi, “Şimdi bir birimize daha fazla inanarak sım sıkı sarılarak, gecemizi gündüzümüze katarak çalışmamız gerekiyor. İnsanlarımızın gönlüne girmemiz gerekiyor. Bir oy bu oyunu bozar. 11 yıllık iktidarımızda Türkiye’nin nerelere geldiği ortada. Pütürgü ilçemiz hizmet anlamında çok gerilerde, bu anlayış 30 Marttan sonra değişecek. İlçe belediyemiz, büyükşehirle uyumlu, Büyükşehir belediyemizde merkezi hükümetle uyumlu olarak büyük hizmetlere 30 Marttan sonra imza atacaklar. 5 yıllık tecrübesi olan, halkın içinden çıkmış, Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır, Malatya ve Pütürge için bir şans. Tek amacımız var. Malatya’nın 12 bin m2’sinin tamamını kalkındırmak. Bu amaçla istişareler yapıyoruz. Başkanımız ilçelerimizi geziyor, istişareler yapıyor. Yani ilçelerimizin sorunlarını biliyoruz. Kısa, orta ve uzun vadede planlar yaparak ilçelerimizin kalkınmasını sağlayacağız. Göstermiş olduğunuz ilgi bizleri mutlu etti. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Çakır: Sürecin bitmesiyle hizmetlerimizi hızlı bir şekilde yapacağız.

Pütürge’nin coğrafi yapısıyla zor bir bölge olduğunu belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, seçim gezisi yapmadıklarını, amaçlarının halkla istişare ederek sorunları öğrenmek olduğunu söyledi.

İlçe belediyelerin ve özel idarenin mevcut imkanlar dahilinde önemli hizmetler yaptığını ifade eden Başkan Çakır, “En büyük gayemiz insanlığa hizmettir. Bu anlayışla 1 yıldan fazladır ilçelerimizi, beldelerimizi ve köylerimizi geziyoruz. Sorunları dinleyip, çözüm yolları arıyoruz. Belediyemiz bünyesinde teknik arkadaşlarımızda ayrı ayrı ziyaret ederek yol haritası çiziyoruz. Malatya’da çok önemli ve güzel hizmetler yaptık. Büyükşehir ile birlikte artık Pütürge’nin alt yapı hizmetlerini biz yapacağız. Özel İdarenin 10 katı daha fazlası hizmetler yaparak ilçe ve belde halkımızı mutlu etmek bizim görevimiz. Her daim ihtiyaçlar olacaktır. Bu ihtiyaçları biliyoruz. Herkesi dinlemeye gayret ediyoruz. İlçe ve beldelerimizin en büyük sorunlarından biri itfaiye teşkilatlarının olmayışı. Gezdiğimiz yerlerden sonra ortaya çıkan tabloda 15 üzerinde tüm donanıma sahip itfaiye aracı alınması gerekliliği ortaya çıktı. Mevcut birkaç araç bakım muhtaç çok eski araçlar. Sürecin bitmesiyle bu çalışmaları hayata geçireceğiz” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız