SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''İlçemizin Çehresini Değiştireceğiz''

A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili ve TBMM Tarım Komisyonu Üyesi Ali Osman Başkurt, Yazıhan İlçesi Belediye Başkanı'nı ziyaret etti.

Malatya'nın Yazıhan İlçe Belediye Başkanı Ali Kaya'yı ziyaret eden milletvekili Ali Osman Başkurt, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Göreve geldikleri 2.5 yılda, 20 metre genişliğinde 2 bin 200 metre yol yaptıklarını bildiren Başkan Kaya, gasilhane yaptıklarını, 15 bin 500 fidan diktiklerini, park yaptıklarını, 20 kilometre de stabilize yol çalışması yaptıklarını, 4'er kilometre içmesuyu ve kanalizasyon döşediklerini kaydetti.

Kaya, "Ayrıca, devlet-vatandaş işbirliğiyle inşaatı süren 150 bin YTL maliyetli sağlık ocağı inşaatının yüzde 50'si tamamlandı. İstanbul Fatih Belediyesi ve İstanbul Küçükçekmece Belediyesi 1'er çöp aracı, Malatya Belediyesi ise 1 adet itfaiye aracı verdi. Çünkü, 1990'da kurulan ilçenin eksikleri çok. Halkevi binasını belediye olarak kullanıyoruz. Belediye hizmet binası da yapacağız. Yaptığımız ve yapacağımız hizmetlerle ilçenin çehresini değiştireceğiz" dedi.

1987 yılından beri gündemde olan Yazıhan İlçesi ile Fethiye ile Durucasu Beldeleri'nin de yararlanacağı Karasu İçmesuyu Projesi'ne, Köyleri Kalkındırma ve Destek Projesi tarafından 1 milyon 500 bin YTL bu yıl ödenek ayrıldığını söyleyen Kaya, içmesuyu projesinin 6 milyon 500 bin YTL'ye mal olacağını kaydetti.

Başkan Kaya, geçen yıl başlattıkları şenliklerin ikincisini 20 Ağustos'da düzenleyeceklerini ve şenlikler kapsamında karpuz, tura ve kilim yarışmasıyla diğer etkinlikleri organize edeceklerini aktardı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız