SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İlçemizin Kalitesini Artırmaya Devam Ediyoruz"

0
Güncellendi - 2016-03-01 21:39:22
A- A+ PAYLAŞ

Hekimhan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Çarşı içi ve Otagar ve çevresinde Kilittaş, parke çalışmaları başlattı.

Belediyenin elindeki araç ve gereçlerle, tüm imkânlarını sonuna kadar kullanarak ilçeye en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını belirten Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları, “Belediyemiz, sırayla ve hemen hemen tüm cadde ve sokaklarda, yoğun bir çalışma temposu ile belediyecilik hizmetlerini sürdürmeye devam ediyor. Bu kapsamda ilçemizin çeşitli cadde ve sokaklarında, kilitli parke taşı ve bordür döşeme, yol açma ve genişletme gibi çalışmalara aralıksız devam ediyoruz.”dedi.

Hekimhan’ın kalitesinin ortaya konması açısından yol çalışmalarının çok önemli olduğunu dile getiren Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları, “Yol medeniyettir. Yol olmadan hiç bir şey olmuyor. İlçemizin kalitesini arttırmaya devam ediyoruz, Hekimhan’ımıza yakışmayan her türlü kusuru ve eksiklikleri tespit edip anında düzeltme yoluna gidiyoruz” dedi.

Hekimhan’ın hemen hemen her mahallesinde yol açma ve genişletme çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Başkan Millioğulları, “Parke yol çalışmalarının, yanı sıra parke yama ekiplerimizde çalışmalarını sürdürüyor. Kilittaş, parke yama, yol açma ve genişletme çalışmalarında büyük bir atılım başlattık. Ekiplerimiz büyük bir özveriyle çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalarımız bundan sonrada hız kesmeden devam edecek, vatandaşlarımızın rahatı için gece gündüz, soğuk sıcak demeden büyük bir şevk ve özveri ile çalışacağız.” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız