SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İlçemizin Tanıtımını Yaptık"

0
Güncellendi - 2018-10-15 05:53:40
A- A+ PAYLAŞ

İstanbul'da düzenlenen Malatya Tanıtım Günleri'nde Kale Belediye'sine ait stant yoğun ilgi gördü.

10 Ekim'de kapılarını açan, İstanbul'da Malatya Tanıtım Günleri yoğun katılımla devam ediyor. İstanbul Yeni Kapı fuar alanında gerçekleşen Malatya Tanıtım Günleri'nde Kale Belediyesi yoğun ilgi görüyor. İlgiden oldukça memnun olan Kale Belediye Başkanı Cemal Akdemir, “Kale Belediyesi standımızda ülkemizin her kesiminden milletvekillerini, Ak Parti İstanbul İl ve İlçe Başkanları ve yönetimlerini, İstanbul İlçe Belediye Başkanlarını ve İstanbul'da yaşayan Kaleli hemşehrilerimizi ağırladık. Kale Belediyesi standımıza dyan ilgi için teşekkür ediyoruz" açıklamalarında bulundu.

Malatya Tanıtım Günleri münasebetiyle yapılan etkinliklerde açtığımız standımızın da ilgi odağı olmasının kendilerini mutlu ettiğini belirten Akdemir, “İlçemizin tarihini kültürünü, ürünlerimizin tanıtımını yaptık" diye konuştu.

Yoğun ilgi göre Kale Belediyesi'nin standını gezen gurbetçiler duygusal anlar yaşarken, sılaya olan özlemlerini dindirmeye çalıştı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • HALİL (5 yıl önce)
    Helal olsun Cemal başkana bundan üç beş sene öncesine kadar Kale diye bir yer yoktu. Gerek Kaleye olan hizmetlerinde gerekse kaç yıldır İstanbul da yapılan etkinliklerde Kale İlçemizi o kadar güzel tanıttı ki adata Türkiye nin gündemine oturttu. Kendilerini tebrik ediyorum diğer ilçe belediyelerimizin de örnek almasını diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla