SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İlçenin Çehresini Değiştirecek Yatırımlar Sürüyor"

0
Güncellendi - 2017-10-19 03:42:30
A- A+ PAYLAŞ

Gedik Gençlik Merkezi ve Gedik Mahallesindeki yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Halkımıza verdiğimiz her sözü yerine getiren bir yönetim anlayışıyla ilk günkü heyecanımızı koruyarak hizmet yolculuğumuzu sürdürüyoruz. 954,6 km²′ lik alanda elimizin değmediği, hizmetin girmediği yer kalmayacak düsturuyla sürdürdüğümüz hizmetlerimizi en ücra noktaya kadar başarıyla ulaştırıyoruz” dedi.

“PERSONELİMİZ İLÇEMİZİN EN ÜCRA NOKTASINA KADAR HİZMET GÖTÜRÜYOR”

Yeşilyurt’un vizyonunu değiştirecek çalışmaları bir bir hayata geçirdiklerini, bu hizmetleri yaparken en büyük desteği vatandaşlardan aldıklarını söyleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Göreve geldiğimiz günden itibaren ilçemizdeki tüm yerleşim alanlarının temiz, güvenli ve huzurlu olması için tüm imkânlarımızı seferber ettik. Yaz-kış demeden ilçemizdeki eksikleri gidermek adına özveriyle çalışan personellerimiz şu anda da merkez ve kırsal mahallelerinde ilçemizin çehresini değiştirecek çalışmaların altına imza atıyorlar” dedi.

GEDİK MAHALLESİ GENÇLİK MERKEZİ VE MODERN YOLLARIYLA GELECEĞE UMUTLA BAKIYOR

Gedik mahallesindeki ara bağlantı yollarındaki araç ve yaya trafiğini daha nitelikli hale getirmek adına bu bölgedeki çalışmaları yoğunlaştığını ifade eden Polat, “7/24 emrinde olduğumuz milletimize hizmet etmek bizim için şereftir. İlçe genelinde üç yıldır devam eden yol açma ve genişletme çalışmalarında toplam 244 bin 385 ton, 2017 yılı Ocak Ayı ile Ekim Ayı arasında ise 60 bin 929 ton sıcak asfalt serimi yaptık. Kış ayı gelmeden 2017 yılı yatırımlarımız arasında yer alan, ilçemizdeki araç ve yay trafiğini sağlayan ulaşım ağını güçlü hale getirmek için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Yolların niteliği kentimizin ve ilçemizin gelişim düzeyini direk etkileyen unsurların başında gelmektedir. Gerek merkezdeki yollarımızın standartları yükseltme gerekse de kırsal bölgelerdeki imar yollarını açma, sıcak asfalt dökümü ve sathi kaplama çalışmalarına ayrı bir önem vermekteyiz. Hızla gelişen yerleşim alanlarımız arasında yer alan Gedik mahallemizin çehresi, Gedik Gençlik Merkezi, yol açma ve genişletme çalışmasıyla ciddi şekilde değişime uğradı. Gedik Gençlik Merkezimizin etrafında bulunan yolların bir kısmını düzenlerken bir kısım imar yollarını ise açıyoruz, araç ve yaya trafiğimiz artık daha hızlı ve akıcı olacaktır. Mahalle halkımız bu çalışmaların ardından daha rahat ve huzurlu bir hayat yaşayacaktır” şeklinde konuştu.

GEDİK GENÇLİK MERKEZİNİN BÜYÜK BİR KISMI TAMAMLANDI

Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleriyle birlikte inşaatı tamamlanan Gedik Gençlik Merkezine geçen Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Gedik mahallemizde eskiden kireç ocağı olarak kullanılan daha sonradan atıl duruma geçen yaklaşık 12 dönümlük alan, Gençlik Merkezimiz ve çevre düzenlemesiyle birlikte cazibe merkezine dönüşüyor. Fen İşleri Müdürlüğümüz ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz bu bölgemizde yol bakım, onarım ve çevre düzenlemesine ara vermeden devam ediyorlar. Gençlik Merkezimiz, bölgedeki ihtiyaçlara önemli ölçülerde cevap verecek şekilde tam donanımlı, modern bir tasarımla hizmete girecektir. Üç kat üzerinden inşa edilen binamızda çok amaçlı salon, hoby salonu, kafeterya, atölye, el işi atölyesi, bilgisayar odası, etüt odası ve kütüphane bulunacak” dedi.

ÖZALPER VE ZAVİYE MAHALLELERİNDE KİLİT PARKE TAŞI DÖŞEME ÇALIŞMALARI

İlçenin dört bir tarafında sıcak asfalt seriminin yanı sıra kilit taşı ve kaldırım yenileme çalışmalarının yoğunlaşarak devam ettiğini ifade eden Başkan Polat, Özalper ve Zaviye mahallesinde sürdürülen kilit taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceledi.

“MAHALLELERİMİZ KİLİT PARKE TAŞI ÇALIŞMASIYLA ESTETİK YAPIYA KAVUŞUYOR”

Belediye personelleriyle tek tek tokalaşarak ‘iyi çalışmalar’ dileklerini sunan Polat, “Mahallelerimizin sosyal dokusunu daha güçlü hale getirmek, mahalle kültürünü daha canlı tutmak adına cadde ve sokaklarımızın yol ve kaldırım çalışmalarına özen gösteriyoruz. Aşırı kullanım ya da mevsimsel şartlardan dolayı bozulan yollarımızı ve kaldırımlarımızı modern bir görüntüye kavuşturuyoruz. Büyük bir değişimin yaşandığı mahallelerimiz kilit parke taşı döşeme çalışmalarıyla daha estetik bir yapıya ulaşacaktır” şeklinde konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Malatyam İÇİN (6 yıl önce)
    Başkanım Yavuz Selim mah. TOKİ ana cadde Hasanbeye inen yol hala asfalt yapılmadı.
    0
    0
    Yanıtla