SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İlçeye 200 Kapasiteli Yurt

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:18:24
İlçeye 200 Kapasiteli Yurt
A- A+ PAYLAŞ

Kuluncak ilçesine 100 kız öğrencili lyurt ile 100 erkek öğrencili yurt yapılacağı bildirildi.

Kuluncak Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yapılan duyuruya göre; Kuluncak ilçe merkezinde yapılacak olan yurt binalarının ayrı ayrı olacağı ve her yurt binasının 100’er öğrenci kapasiteli olacağı kaydedildi.

İlçe merkezine uzak mesafede bulunan kırsal kesimdeki mahallelerde oturan çocukların eğitimlerini daha rahat bir ortamda sağlamaları ve barınma sorunlarının çözümü için Kuluncak Kaymakamlığı’nın Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığı ile 100’er kişilik kız ve erkek öğrenci yurdu yapmayı kararlaştırdığı öğrenildi.

Yurt binalarını yapımı ile ilgili ihalenin ise 26 Haziran 2015 tarihinde Kuluncak Kaymakamlığındaki vakıf binasında yapılacağı kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız