SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İlçeye Atatürk Anıtı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Akçadağ ilçesindeki meydana yeni Atatürk heykeli dikilerek, ilçe meydanındaki parkında genişletilmesi için çalışmalara başlanıldığı bildirildi.

Akçadağ Belediyesi'nin AKP'li Başkanı İbrahim Koşar, ilçe merkezinde daha önce törenlerin Atatürk büstü önünde yapıldığını hatırlatarak, "Ancak biz Kaymakamlıkla işbirliğine giderek ilçemizin meydanına 5 metre uzunluğunda Atatürk Heykelini yaptık. İlçe halkımız bundan çok memnun kaldı" dedi.

İlçe merkezindeki parkında belediye imkanları ile yeniden yapılması için çalışmalara başlanıldığını anlatan Koşar, "İlçemizin tüm cadde ve sokakları ile kaldırımlarına parke düşüyoruz. Bazı bölgelerde elektrik ve telefon kablolarını tamamen yer altına aldırdık. İlçemiz tarihinde ilk kez bazı hizmetleri görüyor. İlçe merkezimiz havuz ve şelalesi ile temiz cadde ve sokakları ile daha da güzelleşecektir" diye konuştu.

Koşar, Akçadağ ilçesinin alt yapı sıkıntılarını bu dönemde bitirmeye çalışacaklarını söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız