SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İlçeye Cihaz Yardımı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Gözde Sağlık Grubu, Doğanyol ilçesi Sağlık Merkezi'ne cihaz yardımında bulundu.

Kardiyoloji tipi cihazların yer aldığı cihazları Doğanyol Belediye Başkanı Recep Gülbey aldı. Konuyla İlgili bir açıklama yapan Gözde Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Karaman, ilçelere cihaz yardımlarının bundan sonrada devam edeceğini söyledi.

Karaman, ilçelerde yaptıkları sağlık taramaları sonrasında, ilçe sağlık merkezlerine gerekli cihazları da tespit ettiklerini ifade ederek, "Biz hastaneye gelemeyen vatandaşlarımız için sağlığı ayaklarına götürmeye karar verdik. İlçelerde yaptığımız sağlık taramaları sonrası vatandaşlarımızın tedavilerini gerçekleştirdik. Ayrıca, ilçe sağlık merkezlerine gerekli olan tıbbi cihazları da bundan sonra hastane bünyemizden karşılayacağız" dedi.

Doğanyol Belediye Başkanı Recep Gülbey de, cihaz yardımı dolayısıyla hastane yetkilileri ve çalışanlarına teşekkür ederek, "Sağlık merkezimize tıbbi cihaz yardımında bulunmalarından dolayı ben hastane yönetime şükranlarımı sunuyorum. Bu tür yardımların bundan sonra da devamını bekliyoruz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız