SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İlçeye Özel Yurt

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:03:21
İlçeye Özel Yurt
A- A+ PAYLAŞ

Doğanyol ilçesine yaptırılan Özel Yeni Ümit Ortaöğrenim Öğrenci Yurdu hizmete girdi. 

Doğanyol ilçesinde Beşer Eğitim Kurumları tarafından iş adamlarının desteğiyle inşa edilen Özel Yeni Ümit Ortaöğrenim Öğrenci Yurdu'nun açılış törenine; AKP Malatya milletvekilleri Ömer Faruk Öz, Öznur Çalık, Mücahit Fındıklı, Kaymakam Bünyamin Kuş, Belediye Başkanı Recep Gülbey, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Milletvekili Öz, İslam inancına göre insanlar için üç kişinin amel defterinin kapanmadığını belirterek, bunların hayırlı bir evlat yetiştiren, öldükten sonra geride faydalanılacak bir ilim bırakan ve sadaka-i cariye bırakan kişiler olduğuna işaret etti.

Milletvekili Çalık en önemli yatırımın insana yapılan yatırım olduğunu, Fındıklı da çok hayırlı bir hizmet yapıldığını, emeği geçenleri tebrik ettiğini dile getirdi.

Kaymakam Bünyamin Kuş, açılışı yapılan yurt binası ile geleceğe yönelik önemli bir yatırım yapıldığını, burada yeni Turgut Özal'lar yetişebileceğine inandığını ifade etti. Belediye Başkanı Recep Gülbey, hayırsever iş adamların desteğiyle yapılan yurdun yapımını desteklediklerini, bu tür yatırımların sürmesi için aynı gayretle çalışacaklarını kaydetti. Beşer Eğitim Kurumları Genel Müdürü Eyyüp Doğan, en iyi, uzun vadeli, en kalıcı yatırımın, insan yetiştirmek için yapılan eğitim yatırımları olduğunu söyledi.

Öte yandan, törende binaya katkı sunan iş adamları; Taner Şeker, Ensar Şeker ve Mustafa Şeker’e plaket verildi. Yurt binasının 60 öğrenciye hizmet vereceği aktarıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız