SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İlçeye Yakışır Oldu'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Doğanşehir ilçesi Belediye Başkanı İbrahim Karaman, 5. Doğanşehir Elma ve Kültür Festivali'nin Doğanşehir'e yakışır şekilde yapıldığını söyledi.

Belediye Başkanlığı makam odasında düzenlediği toplantısında 5. Doğanşehir Elma ve Kültür Festivalini değerlendiren Doğanşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaman, "Geleneksel hale gelmiş olan Elma Festivalimizin bu sene 4 Ekim Pazar Günü 5.Doğanşehir Elma Ve Kültür Festivalini yaptık.Bu Festival esnasında bize bu festivalin organizasyonunda emeği geçen herkese şükranlarımızı sunmak istiyorum"ifadelerini kullandı.

".5.Doğanşehir Elma ve Kültür Festivalinde amacımız şuydu. Doğanşehir'i en güzel şekilde tanıtmaktı Elmamızı bu coğrafyanın dışında yaşayan insanlarada göstermekti. Bunun da yolu, Ulusal Basından mümkün mertebe faydalanmaktı. Sayın Genel Başkanımız Deniz Baykal'ın çok güzel konuşmasıyla burada tüm insanları bir potada kaynaştırmaya çalıştı"diyen Karaman, daha sonra şunları belirtti:

"Elma yarışmasına ise, her yöreden çiftçilerimizin katılması iyi oldu. Herkesin bu yarışmada yer alması ile herkese ödül verilmiştir. kısacası, Doğanşehir'e yakışır bir şekilde arzu ettiğimiz Festivalimiz gerçekleştirdik. Ulusal basında yeteri kadar yer aldık."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız