SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İldiz: ''Galibiyeti Daha Fazla İstedik''

A- A+ PAYLAŞ

Türk Telekom Lig A'da mücadele eden Orduspor'da, Malatyaspor karşısında alınan galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Teknik Direktör Yücel İldiz, Malatyaspor karşısında 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Zirve mücadelesi veren Malatyaspor'un maça asılacağını ve zorlu bir maç olacağını biliyorduk. Biz de maça asıldık ve ortaya kaliteli bir maç çıktı. Her iki takım da çok iyi bir futbol sergiledi. Ancak biz galibiyeti daha fazla istedik. Son saniyeye kadar maçı bırakmadık ve uzatmalarda bulduğumuz golle sahadan 3 puanla ayrıldık. Maç sonrası Malatyasporlu futbolcuların oyuncularımızla tartışması
şampiyonluk kovalayan takımın son anda maçı kaybetmesinin verdiği aksiyondu. Onları da anlayışla karşılıyoruz" dedi.

Ligin son haftaları yaklaştıkça tansiyonun arttığını ifade eden İldiz, "Geriye kalan maçları Orduspor'a yakışır şekilde oynayacağız. Malatyaspor maçında aslanlar gibi oynadık ve bileğimizin hakkıyla maçı kazandık. Ligin kalan maçlarını da galibiyetle kapatmayı hedefliyoruz. Matematiksel olarak play-off iddiamız sürüyor. Biz tüm maçlarımızı kazanıp, diğer rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz." ifadelerini kullandı.

İldiz, 2000- 2001 sezonunda Malatyaspor Teknik Direktörü olarak görev yapmış, o sezon 2. Ligde "play-off" grubuna kalan Malatyaspor, Antalya'da oynanan maçlar sonucu Süper Lige yükselmişti. Malatyaspor'un süper ligdeki ilk sezonunda da sarı-kırmızılı ekibi bir süre çalıştıran İldiz, alınan başarısız sonuçlar üzerine görevini Erdoğan Arıca'ya devretmiş, Arıca'nın ardından takımın başına Ziya Doğan getirilmişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız