SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İldiz Oyun Planını Anlatıyor"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:52:22
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor, ikinci etap kamp çalışmaları çerçevesinde oyun sistemi üzerinde duruyor. 

Sarı kırmızılılar, Bolu Termal'de ikinci etap kamp çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor. Teknik direktör Yücel İldiz nezaretinde çalışmalarını sürdüren futbolcuların, hırs ve istekleri teknik heyeti memnun ediyor. 

İkinci etap kamp çalışmalarıyla ilgili açıklamada bulunan Sportif Direktör Ali Ravcı, genel olarak kampın iyi geçtiğini kaydetti. 

Ravcı, futbolcuların istek ve hırslarının kendilerini son derece memnun ettiğini belirterek, "Çalışmalarımız çok iyi geçiyor. Tabi yüzde yüz tam kadro olmasa bile mevcut futbolcularımızla yeni sezona en iyi şekilde hazırlanıyoruz" dedi. 

Takıma katılan yabancı oyuncuların uyum sağlaması için çalıştıklarını dile getiren Ravcı, "Yeni sezon hazırlıkları kapsamında ikinci etap kamp çalışmalarımızı yoğun tempoda sürdürüyoruz. Özellikle yabancı oyuncuların takıma uyum sağlaması için çalışıyoruz. Şuana kadar herhangi bir sıkıntı yok. Büyük bir sıkıntı yaşamadık" diye konuştu.

Ravcı, teknik direktör Yücel İldiz'in oyun sistemi üzerinde durduğunu ifade ederek, şunları söyledi: "Oyun planı üzerinde çalışmalarımız devam ediyor. Teknik direktörümüz oyun planıyla ilgili olarak futbolcularla görüşüyor. Kafasındaki oyun planını futbolcularla gerek bire bir görüşerek gerekse de antrenmanlar esnasında uyguluyor. Yapacağımız hazırlık karşılaşmaları sonrasında da oyun sistemi daha iyi oturacak."

ARŞİV FOTO: YMS'nin Bolu Kampı'ndan

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız