SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İldiz 'Şimdilik' Devam

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:46:44
İldiz 'Şimdilik' Devam
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'da son haftalarda alınan kötü sonuçlar sonrası hedef tahtasındaki isim olan Teknik Direktör Yücel İldiz'in görevinin başında olduğu bildirildi.

Yeni Malatyaspor yönetimi, son haftalarda alınan kötü sonuçlarla ilgili istişarede bulunmak ve takımın son durumunu değerlendirmek amacıyla İstanbul'da bir araya gelerek, toplantı yaptı. Kulüp Başkanı Adil Gevrek başkanlığında gerçekleştirilen kritik toplantıda, teknik direktör Yücel İldiz'in takımın başında kalıp, kalmayacağı konusu da detaylı bir şekilde görüşüldü. 

-Rapor istendi-

Yönetimin, özellikle son haftalardaki kötü gidişatla ilgili teknik direktör Yücel İldiz'den rapor istediği öğrenildi. Tecrübeli teknik adamın özellikle kadro sıkıntısına dikkat çektiğini ifade edildi.

Takımla ilgili detaylı bir istişarede bulunan yönetimin futbolcuların performanslarını da masaya yatırdıklarını ve bu konuda bazı futbolculara uyarıda bulunulacağı gelen haberler arasında yer alıyor. 

"Net karar 2-3 güne kadar verilecek"

Yeni Malatyaspor kulüp basın sözcüsü Hakkı Çelikel, teknik direktör Yücel İldiz'in görevinin başında olduğunu, yönetimin net kararını 2-3 gün içerisinde vereceğini söyledi.

Çelikel, yönetimin takımın son durumu ve son haftalarda alınan kötü sonuçlarla ilgili bir istişare toplantısı yaptığını ifade ederek, "Kulüp başkanımız Adil Gevrek'in de katılımıyla yönetim kurulu bir araya geldi. Özellikle son haftalarda alınan kötü sonuçlarla ilgili bir istişarede bulunduk" dedi.

Teknik direktör Yücel İldiz ile ilgili herhangi bir karar alınmadığını kaydeden Çelikel, "Yücel hocamız şuanda görevinin başında. Yönetim olarak herhangi bir karar almadık. 2-3 gün içerisinde her şey netlik kazanır" diye konuştu. 

-Gevrek'in açıklaması kafaları karıştırdı-

Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Yücel İldiz'in takımda kalıp, kalmayacağı merak konusu olurken, kulüp başkanı Adil Gevrek'in, "Yücel hocamız bu ligin en kaliteli hocalarından biri, ancak bazen futbol takımlarında doku uyuşmazlıkları yaşanır. Biz de yönetim olarak bir doku uyuşmazlığı yaşandığını tespit ettik ve bunun neticesinde hocamızla yolları ayırma kararı aldık. Umarım her iki taraf için de hayırlı olur bu karar" açıklaması kafaları karıştırdı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız